YouTube’u NewPipe ile reklamsız kullanın!

YouTube’u NewPipe ile reklamsız kullanın!

Google’ın bünyesinde yer alan YouTube, platformu üzerindeki videolarda yayıncıya gelir sunmak için reklamlar gösteriyor.

Amerika’da YouTube RED üyeliği ile bu reklamlar kapatılabilse de, maalesef ülkemizde RED özelliği kullanılmadığı için reklamları Türkiye’de kapatmak şimdilik mümkün değil. Ancak Android için geliştirilen NewPipe isimli uygulama ile Türkiye’de de YouTube reklamalarını kapatabiliyorsunuz.

NewPipe ile reklamsız YouTube deneyimi!
 

Play Store‘da resmi olarak yayınlanmayan ancak F-Droid ve Github üzerinden indirilebilen NewPipe uygulaması, tasarımı ile YouTube’u çok andırıyor. Uygulamada ayrıca video indirme özelliği de yer alıyor. Bu sayede beğendiğiniz videoları indirip, internetiniz olmadığı durumlarda bile izleyebilirsiniz.

Uygulamada ayrıca Google hesabınız ile oturum açtığınızda abone olduğunuz kanalları da görüntüleyebiliyorsunuz. YouTube’un klonu olarak tabir edebileceğimiz uygulama şimdilik beta aşamasında. Ancak geliştiricinin Github üzerinden yayınlamış olduğu APK. dosyasını indirerek Android cihazınıza yükleyebilirsiniz. Uygulamayı ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Newpipe
 

Uygulamanın resmi bir uygulama olmadığını belirtelim. Eğer uygulamaya Google hesabınız ile giriş yapacaksanız, 2 adımlı doğrulama özelliğini açmanızı şiddetle öneriyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.