YouTube'un ana sayfasından haberlere erişilebilecek

YouTube'un ana sayfasından haberlere erişilebilecek

Google, kullanıcıları haberleri daha hızlı ve kolay takip edebilmesi adına bir değişiklik yapma kararı aldı.

YouTube basit bir şekilde haber bölümünü ilginç hale getiriyor. Google, Youtube'ta kullanıcıların son dakika gelişmelerinden haberdar olabileceği özel bir bölüm oluşturdu. Kullanıcılar, son dakika haberlerini anlık olarak görebileceğimiz bu bölüm, web sitesinin ana sayfasında ve mobil platformlarda kullanıma sunulmaya başlandı. Yeni bölüm, web sitesinde önerilen bir kanal gibi gösteriliyor

Son dakika haberleri bölümünün içeriğinin ülkeden ülkeye değişiklik göstermesi muhtemel görünüyor. Ancak hafta içinde Barselona’da gerçekleştirilen terör saldırısı gibi büyük ve küresel olaylarda herkesin benzer içeriklerle karşılaşabileceği belirtiliyor.

Son dakika haberi, başlangıçta biraz sıradışı bir yön gibi görünüyor olabilir. Ancak Google, yayıncıları AMP'li özel programlar aracılığıyla kandırmaya çalışırken, YouTube'un, daha önce yayın yapan 24 saat yayın haber yayıncılarıyla ortaklıkları nasıl ele aldığını görmek ilginç olacak. 

Son dakika haberleri bölümüne eklenecek olan içeriklerin nasıl belirleneceği henüz bilinmiyor. Bölümün her zaman ana ekranda görünüp görünmeyeceği de belli değil. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.