YouTube'un Android sürümüne yeni özellik geldi

YouTube'un Android sürümüne yeni özellik geldi

YouTube, mobil uygulamanın Ana Sayfa feed'inde otomatik olarak video oynatmayı test etmeye başladı. Ana Sayfada Otomatik Oynat özelliği sonunda YouTube Android uygulaması için yayınlanmaya başladı.

YouTube Android sürümü için ana ekranda otomatik oynat özelliğini ekledi. Bundan sonra Youtube ana ekranına göz atarken videoları sessiz bir şekilde otomatik olarak oynatılabileceksiniz. Kullanıcılar ilk önce küçük resmi görecekler, bir saniye sonra sağ alt köşedeki video yükleme göstergesi görünecek. Video oynatmaya başladığında, kullanıcılar klipte sesin nasıl olduğunu gösteren bir dalga şekli görecekler. Bu arada, küçük resme dokunursanız ses de çıkmaya başlayacak. Buna benzer bir özellik, YouTube Web'te var. Fare imlecini bir videonun üzerine getirdiğinizde 3 saniyelik ön izlemesi otomatik olarak oynatılıyor. 

Resim içinde resim moduna geçtiğiniz zamanda özellik aktif olmayacak. Ana Sayfada Otomatik Oynat özelliğini Ayarlar>Otomatik Oynat>Ana Sayfada Otomatik Oynat'a girerek yapılandırabilirsiniz. Yalnızca Kablosuz bağlantıdayken etkinleştirilmesini sağlayacak bir ayar da dahil olmak üzere, kontrol etmek için çeşitli seçenekler sunuluyor.

Özellik cihazlara kademeli dağıtıldığında henüz sizde mevcut olmayabilir 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.