Yücel: Kazaları da, seni de bu ülkenin kaderi olmaktan çıkaracağız

Yücel: Kazaları da, seni de bu ülkenin kaderi olmaktan çıkaracağız

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Amasra'da yaşanan facia ile ilgili 'kader' yorumuna tepki gösterdi.

MEDYA EGE- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amasra'da yaşanan maden faciası ile ilgili sarf ettiği "Şu anda bizim mevcut bu tür ocaklar içinde Amasra Kömür İşletmeleri bizim en ileri imkanlara sahip olan ocak olmasına rağmen, tabi değerli arkadaşlar birileri bununla dalgasını geçebilir ama önemli değil, biz kader planına inanmış insanlarız. Kader planına inandığımız için bunun dünü ne bu günü, ne yarını hiçbir zaman olmayacaktır. Bunlar her zaman olacaktır, bunu da bilmemiz lazım" açıklamalarına tepki gösterdi.

61979905-620x410.jpg

İl Başkanı Yücel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını 'gaflet' olarak niteledi. Yücel "Soma faciasına "Ölüm bu işin fıtratında var" diyen RTE, Bartın faciasına "Kadere inandığımız için bunun dünü, bugünü, yarını olmayacak, bunlar her zaman olacak.” deme gafletinde bulunmuş! İhmalleri de, kazaları da, seni de bu ülkenin kaderi olmaktan çıkaracağız" ifadeleri ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.