Yücel Seferihisar’da: CHP tüm örgütleriyle var gücüyle çalışıyor

Yücel Seferihisar’da: CHP tüm örgütleriyle var gücüyle çalışıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Seferihisar İlçe Örgütünü ziyaret etti.

MEDYA EGE – CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Seferihisar İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Ziyarette İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve Meclis üyeleri yer aldı.

fjipgq8xgaa543u.jpg

Yücel, ziyarete ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Seferihisar ilçe ziyaretimizde İlçe yönetim kurulumuz, Belediye başkanımız ve meclis üyelerimizle bir araya geldik. Bu millet yoksulluk, hayat pahalılığı, çocuk istismarı ve kadın cinayetlerini hak etmiyor. Millet iktidarında herkesin yüzü gülecek” ifadelerine yer verdi.

fjipgq9wyamow8e.jpg

"BİRLİKTE ÇOK DAHA GÜÇLÜYÜZ"

CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ise ziyarete ilişkin gazetemize yaptığı açıklamada İl Başkanı Yücel ile yerelde yapılan çalışmaları değerlendirdiklerini belirtti.

fjio4xvwqaispum.jpg

Solak şöyle konuştu; “Bugün, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanımız Sayın Deniz Yücel ve değerli il başkan yardımcılarımız İlçe başkanlığımızı ziyaret ettiler. Ziyarette Belediye Başkanımız Sayın İsmail Yetişkin, İlçe yönetim kurullarımız, belediye başkan yardımcımız ve belediye meclis üyelerimiz de hazır bulundular. Yerelde yapılan çalışmalar ile ülkemizin içinden geçtiği süreçleri ve sorunları değerlendirdik. Demokrasinin, adaletin ve çağdaş uygarlığın ışığı yolumuzu her daim aydınlatacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi tüm örgütleriyle ve var gücüyle ülkesinin umut dolu yarınları için bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edecektir. Biz hep birlikte çok daha güçlüyüz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.