Yücel'den Sürekli'ye: Yalan siyaseti AKP’de kurumsallaşmıştır

Yücel'den Sürekli'ye: Yalan siyaseti AKP’de kurumsallaşmıştır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İzmir İl Başkanlığının dün Aktepe-Emrez 1. Etap proje alanında düzenlediği basın açıklaması ile ilgili bir açıklama yaptı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, dün AK Parti İl Başkanlığınca Aktepe-Emrez 1. Etap proje alanında yapılan açıklamalara sert tepki gösterdi. Basın açıklamasında AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, temel atma töreninin gerçekleştirildiği alanda temelin atılmadığını ve saha çalışmalarının dahi bitirilmediğini söylemiş; ayrıca, alandaki çalışmalara ilişkin algı yaratılmaya çalışıldığını iddia etmişti.

ak-parti-izmir-buyuksehir-belediyesi-grup-baskanvekili-ozgur.jpg

CHP İl Başkanı Deniz Yücel, söz konusu açıklamalara sosyal medya hesabından cevap verdi. Yücel açıklamasında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Halk Konut Projesi ve diğer kentsel dönüşüm çalışmalarına örnek vererek, kentsel dönüşümün beton bina dikmek olmadığını belirtti.

ak-parti-izmir-il-baskanligi-izmir-buyuksehir-belediyesinin.jpg

Yücel açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Bayraklı Şehir hastanesinin temelini 2014’te atan ve “30 ayda bitecek” sözü verip, 96 aydır açılış yapmayı beceremeyen, o arada milletin vergisini, kamunun milyonlarca lirasını birilerine peşkeş çeken zihniyetin yüzsüzlüğü, İzmirlileri artık şaşırtmıyor. İzBB kentsel dönüşümde hiç olmadığı kadar hızlı çalışmaktadır. 4 bölgede 3 bin konutun inşaatını eş zamanlı olarak devam ettiren İZBETON , İzmir'in yollarını yenileyen, kent mobilyası üreten, inşaat yapan şehrin en güçlü kurumlarından biri haline gelmiştir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı törenin ardından, Aktepe/Emrez 1. Etap'taki temel atma ve hafriyat çalışmaları hız kesmeden, aralıksız devam etmektedir. Burada hiçbir çalışma yapılmamış gibi bir algı yaratmaya çalışmak, hak sahiplerine yanlış bilgi vermek, halkı aldatmak ve yalan söylemektir. Yalan siyaseti AKP’de artık kurumsallaşmıştır. Kentsel dönüşümü kaba inşaata indirgemeye çalışan ve daha yeni temel atma töreni yapılan Gaziemir'de bina görme hayali kuran anlayışa, Örnekköy'ü ziyaret etmelerini ve orada yükselen yeni binalarımızı ziyaret etmeyi öneriyoruz. Halk Konut projesiyle bir ilke imza atıp, halkı uzun ve zor sözleşme süreçlerinden ve yüksek banka faizlerinden kurtaran Tunç Soyer ve ekibini karalamaya çalışmak yerine örnek alırsanız, işte o zaman yerli ve milli olursunuz. Ama sizin tek derdiniz, İzmir’in rantını yandaşlarınıza kullandıramamaktır. Sizi dert, halkımızı konut sahibi yapmaya devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin."

79230.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.