Yücesoy, Doğru Yerde Doğru Proje Üretiyor

Yücesoy, Doğru Yerde Doğru Proje Üretiyor

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Evren Gökçöl, doğru yerde, doğru proje felsefesiyle çalıştıklarını ve 2018 yılında İzmir'de farklı ihtiyaçlara yanıt veren projelerin lansmanlarını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bu yıl, Kuzeyşehir, Kuzeyşehir Plus, Yücesoy Mahalle, İdeal Ofis, Yücesoy Statü, Studio City 6'ncı Etap, Santrall, Metrofis ve Yücesoy Bornova projeleriyle ciddi bir yatırım gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Gökçöl, konut satışlarında iyi bir noktada olduklarını kaydetti.

Bugüne dek binlerce kişiyi konut sahibi yaptıklarını hatırlatan Evren Gökçöl, gerek proje kalitesi, gerekse sundukları fiyat avantajıyla birlikte aranılan marka konumunda olduklarını vurguladı.

Yücesoy Mühendislik olarak her yıl istikrarlı bir büyüme oranı yakaladıklarını belirten Gökçöl, “Şirket olarak emin adımlarla büyümemizi sürdürüyoruz. Farklı yerlerde, farklı tiplerde, farklı sosyal imkanlarda ve farklı fiyatlarda yaptığımız projelerin faydasını görüyoruz. Her şey planladığımız gibi gidiyor. Bundaki en büyük nedeni; işin tasarımından başlayan, organizasyon altyapısı ve teknik kadrosuyla devam eden profesyonel bir yapıda olmamızdır” diye konuştu.

KONUTTA ALIM ZAMANI

Özellikle konut kredisi faizlerinin artmasıyla birlikte oluşan konutta alım fırsatının olmadığına dair öngörülerin tamamen yanlış olduğunu vurgulayan Evren Gökçöl, geçmişe baktığımızda konut sektörünün her zaman faiz ve diğer yatırım araçlarından daha fazla getirisi olduğunu söyledi.

Gökçöl, maliyetlerin proje fiyatlarına henüz tam anlamıyla yansımamış olduğunu ve bunun da şu anda tam alım avantajını yarattığını ifade etti.

TESLİMLER DEVAM EDİYOR

Bugüne dek binlerce kişiyi konut sahibi yaptıklarını hatırlatan Evren Gökçöl, gerek proje kalitesi, gerekse sundukları fiyat avantajıyla birlikte aranılan marka konumunda olduklarını vurguladı.

Gökçöl, Yücesoy Mühendislik olarak 2018 yılında 500 bağımsız bölümün teslimi yaptıklarını, önümüzdeki 6 ay içinde de 800 bağımsız bölüm daha tamamlayacaklarını belirtti.

YATIRIMCILAR KARLI ÇIKTI

Yücesoy Mühendislik projelerine yatırım yapanların her dönemde karlı çıktığını vurgulayan Evren Gökçöl, yatırımcıların 3 yıllık süreçte ortalama yüzde 300 oranında kar elde ettiklerini vurgulayarak, şehrin büyüme noktalarını doğru tespit etmeleri, iyi ürün ve iyi fiyat politikaları belirlemeleri nedeniyle satışlarda sorun yaşamadıklarının da altını çizdi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.