Yücesoy Santrall, Premium Projeler Arasında Yerini Aldı

Yücesoy Santrall, Premium Projeler Arasında Yerini Aldı

Yücesoy Mühendislik, Yücesoy Santrall projesiyle sektörün en prestijli ödüllerinin verildiği Sign Of The City 2018 Gayrimenkul Ödüllerinde en iyi premium projeler arasında yer aldı.

Yücesoy Santrall, finale kalan en iyi premium projeler arasında En İyi Karma Kullanımlı Proje kategorisinde finalde yer alarak önemli bir başarıya daha imza attı.

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Evren Gökçöl, sektörün deneyimli isimlerinden ve akademisyenlerden oluşan jüri tarafından verilen Sign of the City Awards ödüllerinde yer almaktan ötürü gururlu olduğunu söyledi.

Evren Gökçöl, Bornova'da yapımı devam eden Yücesoy Santrall projesinin gerek konumu gerekse de mimarisiyle ön plana çıktığını belirtti.

Projenin endüstriyel bir yapı ve yaşam alanlarını birleştiren bir tarza sahip olduğunu dile getiren Gökçöl, arsa yapısına uygun ve az katlı olarak planlanan binanın butik çarşı ve sosyal yaşam konseptleriyle birlikte tercih edildiğini ifade etti.

HAYATIN MERKEZİNDE YER ALIYOR

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Evren Gökçöl, üniversite, hastane ve iş merkezlerinin yoğun olduğu, enerjisi yüksek bir bölgede konumlanan Yücesoy Santrall projesinin 2020 yılının Eylül ayında teslim edileceği bilgisini verdi.

Gökçöl, projenin A Plus segmentte yer aldığını, ferah ve aydınlık tasarımıyla yatırımcılar kadar oturanlar tarafından da tercih edileceğini söyleyerek, “ Proje metroya 200 metre mesafede. Yaşar Üniversitesi ve Ege Üniversitesine ise çok yakın konumda. Bölgenin konut alanında çok ciddi bir gelişme potansiyeli var. Yücesoy Santrall otel konforunda ve rahatlığında kent merkezinde bir yaşam arzu edenler için büyük bir fırsat” diye konuştu.

24 KASIM’A KADAR ÖZEL FIRSAT

Evren Gökçöl Projenin bu ödülü kazanmasının şerefine 24 Kasım'a kadar sürecek ve sınırlı sayıda dairede uygulanacak çok özel bir fırsatla, 3+1 daire fiyatlarını 575 bin, 1+1 daire fiyatlarını 285 bin TL'ye indirdikleri bilgisini verdi.

MODERN MİMARİSİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Modern mimariye sahip toplam 140 dairenin yer alacağı projede, optimum yaşam alanı bulunan 1+1, 2+1, 3+1 daire alternatifleri ve bu alternatiflerin hepsinde bahçe teraslı daire seçenekleri yer alıyor. Mimarisi kadar alt katta 2 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alacak ticari alanlarla da yatırımcıların dikkatini çeken Yücesoy Santrall, şık kafeleri ve günlük ihtiyaçları karşılamak için mağazalar yer alan çarşısı ile gerçek residence hayatı sunacak.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.