Yücesoy, yeni yılda da yatırımlarına devam edecek

Yücesoy, yeni yılda da yatırımlarına devam edecek

İzmir'in geleceğine ve potansiyeline güvendiklerini belirten Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “2019'da da yatırımlara devam edeceğiz. Farklı bölgelerde yeni proje çalışmalarımız olacak” dedi.

Birçok iş kolunu besleyen inşaat sektörünün yaşadığı durağanlığa rağmen firma olarak yapımı devam eden mevcut projelerine yenilerini eklediklerini kaydeden Yücesoy, sektörde emin adımlarla yürüdüklerini dile getirdi.

2018 yılında yapımına başladıkları İdeal Ofis, Yücesoy Mahalle, Studio City 7'nci Etap, Yücesoy Konsept, Statü, Kuzey Şehir, Kuzey Şehir Koru ve Yücesoy Santrall projelerinin şantiyelerinin çalışmalarının hız kesmediğine dikkat çeken Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy sözlerine şöyle devam etti:

“Son 10 yılda 2 bin konutu sahipleriyle buluşturduk. 2018'in ikinci yarısında Metrofis ve Park Yücesoy Çiğli'nin teslimini yaptık. 2019'un ikinci yarısında da Mahalle, İdeal Ofis ve Kuzeyşehir projelerini teslim edeceğiz. Tüm şantiyelerde çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. 2018 yılında 600 bağımsız bölüm teslim ettik. 2019'un ilk yarısında da 600 bölüm daha teslim edeceğiz. Krizin başladığı ağustos ayından beri 80 milyon TL. kaynak aktardık, bu yıl içinde de yatırımlarımızı sürdüreceğiz”

2019'un ilk 6 ayında Statü - 2 ve 160 konuttan oluşan köy konseptli Villakent projelerine başlayacaklarını açıklayan Yücesoy, “Daha büyük projelerle ilgili arsa yatırımlarımız da sürüyor. 2019'un sonlarında ise yeni Alsancak bölgesindeki Kule projesi, bin 600 konutluk Kuzeyşehir Vadi projesi ve otoban kenarındaki Güneyşehir Projesi'nin de lansmanını yapmak istiyoruz. Şu anda şantiyelerle birlikte yaklaşık 600 kişilik bir istihdam yaratıyoruz. Sektörde kalıcı olmak en büyük amacımız ve taahhütlerimizin de arkasındayız” diye konuştu.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE GÜVENİYORUZ

Ülkenin geleceğine güvenlerinin tam olduğunu vurgulayan Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, İzmir'in konut sektöründe büyük bir potansiyeli olduğuna da dikkat çekti.  

Yücesoy şunları söyledi: “İzmir'de diğer şehirlerdeki gibi konut balonu yok. Işıkları yanmayan yeni proje de bulunmuyor. İnsanların büyük bölümü hala eski konutlarda oturuyor ve nüfus da artıyor. Konut ihtiyacı sürüyor. İzmir'de mantıklı ve makul projeler her dönemde iş yapmaya devam edecek. Yerel seçimlerin ardından yaşanacak dinamizmle birlikte piyasalar için de yeni bir heyecan ve hareket gelecektir. Birçok firma projelerini durdurmuşken; yeni projeler geliştiriyoruz ve mevcut şantiyelerimizdeki projeleri de sürdürüyoruz.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.