Yücesoy'dan Kuzeyşehir Koru için 350 milyon TL yatırım

Yücesoy'dan Kuzeyşehir Koru için 350 milyon TL yatırım

Yücesoy Mühendislik'in yeni projesi Kuzeyşehir Koru, doğayla iç içe, özgün bir yaşam olanağı sunuyor.

Menemen yolu üzerindeki Kuzeyşehir projesinin yanı başında, 30 bin 649 metrekarelik bir alan üzerinde yapımına başlanan ve 350 milyon liralık bir yatırımla tamamlanacak Kuzeyşehir Koru, 2 + 1 ve 4 + 1 daire tiplerinde 716 konut ve 3 bin 500 m2 ticari alandan oluşacak.

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Evren Gökçöl, yeşil bir vaha konseptindeki

projede sosyal yaşam olanaklarının ön planda olduğunu ve özellikle çocuklu ailelerin projeye

ilgi gösterdiğini söyledi.

KONUTLARDA YENİ BİR TARZ

Eğimli bir arazi üzerinde birbirinden farklı 10’a yakın peyzaj alanının bir araya getirildiği bir tarz oluşturduklarına dikkat çeken Gökçöl, “Bunun için yerli ve yabancı birçok projeyi de inceledik. Proje içinde gündoğumu-günbatımı terası, piknik alanları, çocuklar için bisiklet sürebilecekleri doğal aktivite alanları, survivor parkı, havuzun etrafında beach konseptli peyzaj alanı ve yetişkinlerin keyifli vakit geçirebilecekleri yüksek ağaçlarla çevrili sakin koru konseptleri bir arada olacak. Tüm peyzaj alanları bol yeşilin içinde birbirinden farklı korular olarak yapılacak. Proje sakinleri sosyal yaşamlarını birlikte geçirebilecekleri, hem çocuklara hem büyüklere hitap edecek sanat sokağı, amfi tiyatro ve havuzlarla da yeni bir yaşama merhaba diyecek” diye konuştu.

İZMİR’İN EN BÜYÜK SİTESİ

Kuzeyşehir Koru projesinin, yanı başındaki Kuzeyşehir ile birlikte toplamda 60 bin m2 üzerinde 1 bin 250 ayrı bölüme sahip olduğu bilgisini veren Evren Gökçöl, projenin bu özellikleriyle İzmir’in en büyük sitesi olduğunu da sözlerine ekledi.

ÖZEL ÖDEME KOLAYLIĞI

Projenin toplamda 350 milyon TL.'lik bir yatırım maliyetine sahip olduğunu ifade eden Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy da, anahtar teslimini iki buçuk yıl içinde gerçekleştireceklerini dile getirdi.

Yücesoy sözlerine şöyle devam etti: “Amacımız kaliteli daireleri ulaşılabilir fiyatlarla sunabilmek. Konut sahipleri için farklı bir yaşam alanı tasarladık. Projede farklı tiplerde 4 blokta 716 daire olacak. Bunların içinde dubleks daireler ve villalar da yer alacak. Site sakinlerinin, ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için toplam 3 bin 500 m2 ticari alanlara ayrıldı. Her kot için İzmir'de benzeri olmayan dışarıdan bir özel asansör sistemi bulunacak. Projede 2+1 daireler 260 bin TL.’den başlıyor ve Yücesoy Mühendislik olarak 60 aya kadar 0,98 faiz oranıyla özel ödeme koşulları sunuyoruz. Konut fiyatları yaşanan ekonomik gelişmelerle birlikte 3 ay sonra çok yükselecek. Bu nedenle yatırım yapmak isteyenler için şu an son derece uygun bir zaman”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.