Yüz gençleştirme yönteminde mucize yenilik

Yüz gençleştirme yönteminde mucize yenilik

Dubai’den İzmir’e Esen Gençlik Rüzgarı ...

Ameliyatsız  yüz ve boyun germe tekniklerini uygulamak üzere Dubai’den Miracle Estetik organizasyonu ile  İzmir’e gelen Ünlü Dermatolog Dr.Ahmet Habiba uygulama yapılan kişinin iki gün sonra çalışma hayatına dönebileceğini söylüyor ve ekliyor beş yıl garantili olan bu uygulama sadece 15 dakika sürüyor. 

Dünyaca ünlü dermatolog Dr. Ahmet Habiba, özel geliştirilmiş ipler yardımıyla yüz germe ve gençleştirmeye yarayan “freefloating” yönteminin sadece ileri yaşlarda değil öncesinde de önlem almak adına yapılabileceğini anlattı. 

Dünyanın farklı ülkelerinde yüz gençleştirmede uygulanan yöntemleri,alanında uzman  doktor ve ilgili sağlık profesyonellerine anlatan Dr. Ahmet Habiba, İzmir’deki Miracle Estetik Merkezinde  iki gün süren etkinlikte, yeni yüz gençleştirme yöntemi “Happylifting” adıyla bilinen Free Floating’i uygulamalı olarak anlattı. Dr. Habiba, “Lokal anestezi yapılarak  gerçekleştirilen işlemde özel ipler kullanıyoruz. İpler ciltte germe ve sıkılaştırma yaparken, cildin yenilenmesini de sağlıyor. Uygulama yapılan kişi, işlemden iki gün sonra çalışma hayatına dönebilir” dedi.

Yeni yöntemin daha az sayıda ip kullanılarak yapıldığını aktaran Dr. Habiba daha etkili sonuçlar elde edildiğini, sarkmaların önüne geçmek için de uygulanabildiğini ifade etti. 

İşlemi çok araştırdığını, diğer örümcek ağı gibi iki yıl etkili uygulamalardan çok daha uzun ve kalıcı olduğunu söyleyen Miracle Estetik Merkezi sahibi Emel Aksın , “Asma işleminin yanı sıra ciltte de yenileme sağlaması çok ilgimi çekti.Gelecekte oluşacak sarkmaların önüne geçebilmek adına genç ve orta yaşlı danışanlarımızın da dikkatini çekti, üstelik yüzün doğal yenilenmesine şahit olmak müthiş bir deneyimdi” diye konuştu.  

Uygulama, ilk olarak Ünlü bir kozmetik firmasında yıllarca görev yapan Emel Dinçer ‘e yapıldı. “Acısız ameliyatsız yüz germe işleminin bir mucize olduğunu düşünüyorum. Boyun ve çene bölgemde sıkıntı duyduğum gevşemelerim gitmiş, yerine yenilenmiş bir yüz gelmişti.  “Birkaç saat içerisinde makyajımı yaparak düğüne gittim” diyen Emel Dinçer herkese tavsiye ediyorum, sıkıntı duyduğunuz yanak çene boyun yüz hangi bölgeniz olursa olsun düzelme sağlayacağınızdan emin olabilirsiniz ” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.