Zabıtaya “Öfke Kontrolü, Empati Kurma” dersi

Zabıtaya “Öfke Kontrolü, Empati Kurma” dersi

Bornova Belediyesi ile Yaşar Üniversitesi arasında Zabıta Müdürlüğü çalışanlarının kişisel ve mesleki becerilerinin arttırılmasını amaçlayan işbirliği protokolü imzalandı.

Bornova Belediyesi ile Yaşar Üniversitesi arasında Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına yönelik semenirler verilmesini kapsayan işbirliği protokolü imzalandı. Zabıta çalışanlarının kişisel ve mesleki becerilerini geliştirmeyi amaçlayan seminerlerin düzenlenmesini içeren Protokol’ü Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer imzaladı. Protokol kapsamında “Öfke Kontrolü, Empati Kurma”, “Stresle Baş Etme Yolları”, “Yaşamda Kalite”, “Etkili İletişim, Beden Dili”, “İnovasyon”, “Takım Çalışması”, “Beslenme Kültürü ve Gıda Tercihi” konu başlıklarında seminerler düzenlenecek. İlk seminer Bornova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Diğer seminerler de Bornova Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi’nin salonlarında dönüşümlü olarak gerçekleştirilecek.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Yaşar Üniversitesi ile pek çok konuda işbirliği yaptıklarını hatırlatarak, “Yaşar Üniversitesi, çalışma arkadaşlarımızın değerli Bornovalılara daha iyi hizmetler sunabilmeleri için eğitim desteği verecekler. Bornovamıza daha çok ve daha kaliteli hizmet edebilmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer, de imzaladıkları protokolün her iki kurama da yararlı olmasını dilediğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.