Zade® ürünleri İEF’de

Zade® ürünleri İEF’de

Zade® yemeklik bitkisel yağları Ege’de 18-27 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan İzmir Enternasyonel Fuarı'nda tüketicilerin damak zevkine lezzet katmaya geliyor.

Zade Yağları 18-27 Ağustos tarihlerinde Kültürpark’ta"İNOVASYON - ENERJİ “ konsepti ile bu yıl 86. kez kapılarını geleceğe açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılarak ziyaretçilerine lezzet dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.


Türkiye’nin en büyük 500 kurumu alanında yer alan, üniversite & sanayi işbirlikleriyle, gıda ve sağlık alanında Ar-Ge yatırımı yapan ve inovatif ürünler geliştiren Helvacızade Grubu, Zade Bitkisel Yağ Rafinasyon Tesisleri ile yemeklik bitkisel sıvı yağ üretiminde dünyanın önde gelen kurumları arasında yer alıyor.


18-27 Ağustos tarihlerinde Kültürpark’ta "İNOVASYON - ENERJİ “ konsepti ile bu yıl 86. kez kapılarını geleceğe açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılacak olan Zade Yağları stand alanı içerisinde gerçekleştireceği aktivitelerin yanı sıra  gıda & sağlık alanındaki Zade ve Zade Vital markalarındaki geniş ürün portföyü ile de tüketicilerini buluşturacak.


 17 farklı kalite sistem sertifikasına sahip Zade Tesisleri’nde ileri teknoloji ile “insan hatasından bağımsız” olarak üretilen tüm Zade ürünleri, Helvacızade Grubu’nun 1888 yılından süregelen “güven, kalite ve lezzeti” Ege sofralarına taşıyor. Zade® yağları ile Zeytinyağı’ndan Ayçiçek, Mısır, Kanola, Fındık, Fıstık, Soya yağına kadar pek çok ürün çeşidini Türkiye’nin yanı sıra dünyanın 70’den fazla ülkesine ihraç eden Helvacızade, yıllık 130.000 ton bitkisel sıvı yağ üretim kapasitesiyle dünyanın önde gelen bitkisel sıvı yağ üreticileri arasında yer alıyor. 17 ayrı kalite ve sistem sertifikasına sahip olan Zade Bitkisel Sıvı Yağ  ve Rafinasyon Tesisleri'nde, üretimde uygulanan teknoloji dünya standartlarının üzerinde. 


Her şişede kusursuz kalite

Zade Bitkisel Yağ Rafinasyon Tesisleri’nde her şey kusursuz ve mükemmel bir ürünün üretimini hedefliyor. Üretim süreci, aynı üstün kaliteyi sürekli olarak üretebilecek, insan hatasından bağımsız, PLC otomasyon sistemlerinin kontrolünde bulunuyor. Üretilen her şişede aynı kalitede ürün tüketicileri ile buluşuyor.


36 saat süren rafinasyon ile yağın doğal yapısı korunuyor

Zade Tesisleri’nde üretilen bitkisel sıvı yağlar, toplamda 36 saat süren 6 ayrı aşamaya tabi tutuluyor. Tüm aşamalar, son teknoloji ürünü ekipmanlarla el değmeden gerçekleştirilerek, tek seferde kusursuz rafinasyona ulaşılıyor. Zade ürünlerinin farkı, üretimi gerçekleşen her çeşit yağın doğal yapısının muhafaza etmesidir.

Mükemmel mutfaklar için mükemmel çeşitler
 

Her türlü soğuk ve sıcak yemeklerinizde damak tadınıza uygun muhteşem lezzetler elde etmek için Zade® yağları geniş ürün portföyü sunuyor.  Zade® Zeytinyağı, Ayçiçek, Mısır, Fındık, Fıstık, Kanola, Üzüm Çekirdeği, Soya ve Pamuk yağları sıcak ve soğuk yemeklerinize ve salatalarınıza eşsiz bir lezzet katıyor. Ege yöresinin özenle seçilen eşsiz zeytinlerinden üretilen Zade® Natürel Sızma Zeytinyağı serisi sofraların bir başka vazgeçilmezi.  Zade® Aromalı Zeytinyağı Serisi limon, fesleğen başta olmak üzere 12 farklı aromalı zeytinyağları ile soslarınızla fark yaratarak, salata, makarna ve et yemeklerinde yeni lezzetler keşfedilmesini sağlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.