ZAFER, "ALBÜMÜ BURÇLARA GÖRE YAPTIM"

ZAFER, "ALBÜMÜ BURÇLARA GÖRE YAPTIM"

“Unutamazsın” isimli 11 eserin yer aldığı albümüyle ve TİEM müzik etiketiyle giren Zafer, çalışmalar sırasında hayli ilginç yöntemlere başvurdu.

Astrolojiye ilgisi olduğunu ifade eden Zafer, albümde çalıştığı kişilerinde mutlaka burçlarına göre iş yaptığını vurguladı. Albüm çalışmasında değişik yöntemler kullanılıyor ama burçlardan faydalanan ilk sanatçı Zafer “ Albüm için seçtiğim eserlerin sahiplerinin mutlaka oğlak, yengeç ve balık burcu olmasına dikkat ettim. Bu burçlara sahip kişilerin ne denli duygusal olduklarını biliyorum, bu duygu yüklü yanları eserlerine de aks ediyor.

 

Müzik yönetmenim Haydar Tanrıverdi karakter olarak tam bir yengeç burcu, albümün yapımında müzisyenlerin burçları yol çizdi. Albüm bitince basın danışmanımı ikizler burcundan seçtim, pratik zekâya önem veririm. Astrolojinin insanlar üzerindeki etkisini albüm yaparken kullandım, başarısını yakında herkes duyacak bilecek” dedi. Müzik dünyasında birçok isim düet çalışması gibi birçok yöntem denerken Zafer, astrolojiye güvendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.