ZAFER, "MÜZİĞİ KENDİM İÇİN YAPIYORUM"

ZAFER, "MÜZİĞİ KENDİM İÇİN YAPIYORUM"

“Unutamazsın” isimli albümüyle TİEM müzik çatısı altında giren Zafer, kendini usta müzik adamı Haydar Tanrıverdi’ye emanet etti.

Avustralya’da yaşamını sürdüren gurbetçi sanatçı Zafer, müzik çalışmasını para ya da başka bir menfaat için değil, kendi mutluluğum için yapıyorum ifadesiyle şaşırttı. Müzik yönetmenliğini başarılı müzik adamı Haydar Tanrıverdi himayesinde yürüten Zafer “Albümümüzde ne kadar fantezi eserler olsa da Türk halk müziği tarzında eserlere de yer verdik, Avustralya’da yaşasam da memleketimden ve özümden kopmadım, kopamam” dedi.

 

Hayatında müziğin kendisini mutlu eden tek şey olduğunu da sözlerine ekleyen Zafer, mutluluğunu profesyonelliğe taşıyarak dinleyenlerle aynı frekansta buluştuğunda kendini zirvede kabul edeceğini belirtti. Bir çok enstrüman çalabilme yeteneğinde sahip olan Zafer, bu yeteneğinin sahnede kendisine büyük avantaj sağladığını da ifade etti. Gurbette yaşayan Türklerin birçoğunun kendi kültürü ve dilinden vazgeçmemek için müziğe sarıldığını da iddia eden Zafer, gurbetçi sanatçıların yurt dışında Türk geleneklerine daha çok sahip çıktığını belirtti. Önümüzdeki günlerde albümle aynı adı taşıyan “Unutamazsın” isimli eserine klip çalışması yapmaya hazırlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.