Zafer Partisi Antalya'da güven tazeledi

Zafer Partisi Antalya'da güven tazeledi

Zafer Partisi Antalya, olağanüstü il kongresinde mevcut başkan Yaşar Kökçe güven tazeleyerek, yeniden İl Başkanı seçildi.

Zafer Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı olağanüstü il kongresinde ‘Batuhan Turul ve ekibi istifa kararı aldı. Muratpaşa ilçe başkan yardımcısı olarak görev yapan Furkan Bedir ise yazılı bir açıklama yaparak partide ve Antalya il teşkilatında yaşananları değerlendirdi.

Furkan Bedir konuyla ilgili yaptığı açıklamada "21.08.2022 tarihinde Antalya dahil bir çok ilimizde gerçekleşen olağanüstü kongre neticesinde mevcut il başkanımız Yaşar Kökçe güven tazeleyerek, seçimi yeniden kazandı. Benimde yöneticileri arasında bulunduğum, sevdiğim değer verdiğim ve kısa süre olmasına rağmen aynı çizgide görev yapmaktan mutluluk duyduğum sayın ilçe başkanımız Batuhan Turul’un ve yönetiminin istifası beni derinden üzmüştür. Ben Büyük Birlik Partisi teşkilatlarında çocukluğunu geçirmiş, Alperen ocaklarında , turan ülküsü üzerine andını içmiş bir vatan sever Türk genci olarak, aileden ve siyaseten gelen geleneklerim ve desturum neticesinde, asıl olan davadır ! Görevler ve mevkiler geçicidir, felsefesi ile birlikte görevimin başında olduğumu, partimizin içerisinde görev verilmesi veya verilememesi durumunda, her zaman her daim genel başkanımız, sayın hocam, kitapları ve fikirleri ile yolumuzu aydınlatan, Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın ilkesinden ve çizgisinden vaz geçmeyeceğimi, Türk gençliğine kurtuluş mücadelesinin yeniden ateşlendiği Zafer Partisinde her türlü, siyasal çatışmalardan uzak kalarak, partime ve ilkelerimize Atatürk çizgisinde devam edeceğimi, bu kutlu davanın Türk gençliği için çok geç kalınmış bir meşale ve serzeniş olduğu bilinci ile, hangi il başkanı, hangi ilçe başkanı ve hangi yöneticiler olursa olsun, bu davada bir nefer olarak, yoluma devam edeceğimi, Antalya’nın ve Türkiye’nin bir ümide ihtiyacı olduğuna canı gönülden inanarak, partimdeki görevime devam ettiğimi bildiriyor, bugüne kadar her türlü desteği sağlayan, il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza ve genel merkez yöneticilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyor. 'Gecenin en karanlık anı, şafak sökmeden az önceki zamandır." diyerek zafer inananlarındır diyor, tüm kamuoyuna teşekkürlerimi sunuyorum"
dedi.

whatsapp-image-2022-08-23-at-10-04-07.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.