Zafer Partisi İzmir'den kaçak göçmen protestosu!

Zafer Partisi İzmir'den kaçak göçmen protestosu!

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Av. Ege Tunca, "Burada bulunmamızın amacı Sayın Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın talimatı ile İzmir Barosu’nun sığınmacılar ve kaçakçılar hakkında yapmış olduğu hukuka aykırı yaptırımların protesto edilmesidir." dedi.

Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığı, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın talimatı üzerine İzmir Barosu önünde kaçak ve göçmenlere yönelik plan ve projeleri dahilinde İzmir Barosu’nu protesto etmek için toplandı. Parti üyeleri, ellerinde yazılı pankartlar ile İzmir Barosu’nun Kaçak Göçmenler ile ilgili tavrını protesto etti. Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Av. Ege Tunca, yaptığı açıklamada, "Burada bulunmamızın amacı Sayın Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın talimatı ile İzmir Barosu’nun sığınmacılar ve kaçakçılar hakkında yapmış olduğu usulsüz, hukuka aykırı yaptırımların protesto edilmesidir." dedi

ekran-resmi-2022-04-22-16-14-04-001.png

Zafer Partisi iktidarı olarak, ülkede bir tane bile sığınmacı kalmayacağını garanti ederek şeref sözü veren Tunca konuşmasında, ‘Tamamen kaçak sığınmacı ve nereden geldiği belli olmayan ne düğü belirsiz şahısların korunması adına her seyini yapan Baro, Batuhan Barlak kardeşimiz gibi katledilen ya da Tuba Serbest gibi kardeşimizin yürürken yumruklanarak bayıltılan Türk vatandaşının arkasında olmayıp sığınmacıların kötü muamele gördüğünü, sığınmacıların geri gönderme merkezinde işkenceler gördüğünü ve bunun hakkında işlem başlatacaklarını beyan etmişlerdir . Söylemek istediğimi şu; öncelikli olarak yaz itibariyle 20 milyon , 30 milyon göç dalgası ülkemize gelecek . Biz Zafer Partisi iktidarı olarak 365. gün sonunda bir tane daha sığınmacı kalmayacağını garanti ediyoruz şeref sözü veriyoruz. ‘dedi.

584511.jpg

Öte yandan Zafer Partisi İzmir İL Başkanı Av. Ege Tunca, Teşkilatın son durumu hakkında da bilgi verdi yapılanlar ile ilgili İzmir Barosunu kınadıklarını sözlerine ekledi . Tunca, konuşmasını ’Teşkilatlanmamız çok büyük hızla devam ediyor . Zafer Partisi olarak İzmir İl Teşkilatı olarak 30 ilçemizin 13 ilçesinde teşkilatlanmış bulunmaktayız zaten yeterli sayı 10dur geriye kalan 17 ilçe içinde arkadaşlarımız dur durak bilmeden çalışmaktadır . Bizim tek amacımız , tek derdimiz , Türkiye Cumhuriyeti’nde Atatürk’ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti’nde Türk milliyetçilerinin , Türk vatandaşlarının , huzur içinde yaşaması, maddi ve manevi olarak refah içinde olmasıdır. İzmir Barosu’nu buradan kınıyorum çünkü sığınmacılara karşı yapılan bir şey yok asıl sığınmacıların bize yaptığı çok şey var. ‘Diyerek sonlandırdı.

ekran-resmi-2022-04-22-16-15-11-001.png

Açıklamaya katılan Zafer Partisi İzmir Gaziemir İlçe Başkanı Serap Akgün ve
Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığı Aile ve Çocuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı
Hatice kırgız da İzmir Barosunu kınadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.