Zan: Ya değişim ya da Hatay İttifakı

Zan: Ya değişim ya da Hatay İttifakı

Hatay depreminde sorasında Hatay'da olan eski futbolcu Gökhan Zan: Sevgili Hataylı hemşehrilerim, güzel bir hafta olacağı ümidiyle, kalbinizde bir umutla yürüyün…Ya Değişim! ya da HATAY İTTİFAKI!

6 Şubat Kahramanmaraşlı depremlerde yıkılan Hatay için CHP'nin mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş'ı aday göstermesine tepkiler devam ediyor.

Lütfü Savaş 10 yıldır belediye başkanlığı yaptığı şehirde depremin yıkımı hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı sorumlu tutmuştu.

CHP'den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları Hikmet Çinçin, H. Cihat Açıkalın, Serkan Topal, Ayhan Kara ve Birol Ertem, mevcut başkan Lütfü Savaş'ın aday gösterilmesine basın bildirisi ile tepki göstermişti.

59010.jpg

Gökhan Zan'dan Hatay için yeni bir çıkış geldi. Zan sosyal medya paylaşımında, "Sevgili Hataylı hemşehrilerim, güzel bir hafta olacağı ümidiyle, kalbinizde bir umutla yürüyün…Ya Değişim! ya da HATAY İTTİFAKI!" dedi.

Zan'ın bu çıkışına Hatay Barosu Başkanı ve CHP'den aday adayı olan Hüseyin Cihat Açıkalın'dan da destek geldi: Hatay halkı her zor dönemde ortak hareket etme kültürüne sahiptir.
Bu zorlu süreçte sorumluluk bilinci ve Hatay sevgisiyle mücadele edenler halkın vicdanında en saygın yerini alacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.