Zarlar, eğitime destek için atıldı

Zarlar, eğitime destek için atıldı

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (İZSİAD) düzenlediği 2. Tavla Turnuvası, FOLKART Yapı ve FOLKART Carrera Spor Kompleksi sponsorluğunda gerçekleştirildi.

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (İZSİAD) düzenlediği 2. Tavla Turnuvası, FOLKART Yapı ve FOLKART Carrera Spor Kompleksi sponsorluğunda gerçekleştirildi. FOLKART Carrera’daki organizasyona, aralarında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve FOLKART Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’ın da olduğu İzmir’in iş ve siyaset dünyasından pek çok isim katıldı. Her bir katılımcının 250’şer TL ödeyerek dahil olduğu turnuvadan elde edilen gelir, Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi’ne bağışlandı. 

Amaçlarının hem keyifli vakit geçirerek sosyalleşmek hem de eğitime destek vermek olduğunun altını çizen İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, “İZSİAD, keyifli ve birbirine sıkı sıkıya bağlı büyük bir aile. Kentimizin ve ülkemizin meselelerine odaklanmanın yanı sıra sosyal organizasyonlarda bir araya geliyoruz. Eğitime destek verdiğimiz için mutluyuz. Benzer projelerimiz devam edecek” dedi. 

Ödüller Folkart Carrera’dan

Turnuvanın şampiyonu, yarı finalde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu eleyen Serkan Tunçalp oldu. Finalde kaybeden Tayyar Fırat ikinci; Mehmet Pektezcan’ı yenen Sebahattin Evcin üçüncü oldu. Dereceye giren üç katılımcı, farklı paketlerde birer yıllık FOLKART Carrera Spor Kompleksi üyeliği kazandı. Kazananların ödüllerini, İZSİAD Başkan Yardımcısı Ali Talak ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Durmaz birlikte verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.