Zekeriya Mutlu'dan Saadet Partisi İl Başkanı Erduran’a ziyaret

Zekeriya Mutlu'dan Saadet Partisi İl Başkanı Erduran’a ziyaret

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran’ı makamında ziyaret etti.

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran’ı makamında ziyaret ederek, göreve yeni atanması nedeniyle tebrik etti. Esnafın sıkıntıları ve beklentileri hakkında fikir alışverişi yapılan ziyarette konuşan Zekeriya Mutlu, “Saadet Partisi'nin geçmiş dönem il başkanları ile olan diyaloğumuz, aynı zamanda odamız üyelerinden olan Mustafa Erduran'ın başkanlığı döneminde de artarak devam edecektir. Ailesini, kendisini, esnaflığını ve kişiliğini uzun yıllardan beri tanıyıp takdir ettiğimiz Mustafa Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. İzmir'in tüm ilçelerinde faaliyet gösteren esnaf odalarımızın, Saadet Partisi mensuplarıyla her konuda işbirliğine ve desteğe hazır olduğunu belirtmek isterim.” dedi. 

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Erduran ise, uzun yıllardan beri Kemeraltı'nda esnaflık yaptığını belirterek esnafa faizli kredi vermenin ve borç ertelemenin pansuman tedavisinden öteye geçmeyeceğini kaydetti. Alınan kredilerin 6 ay sonra ödeme zamanı geldiğinde daha büyük problemler baş göstereceğini öne süren Erduran, “Pandemiden önce zaten sıkıntılı olan esnafımız, pandemi sonrası büyük çıkmazlar yaşıyor. Pek çok esnafımız kepenk kapatmak durumunda kaldı. Birçoğu da mali problemler yaşıyor. Esnafa verilecek her türlü destek ve teşvik doğrudan ekonomiye yansır. Yani esnafın rahatlatılması, piyasaların ve dolayısıyla da vatandaşımızın rahatlatılması demektir. ” ifadelerini kullandı. 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.