Zekeriya Öz'ün Galatasaray'dan Atılması İçin Harekete Geçildi

Zekeriya Öz'ün Galatasaray'dan Atılması İçin Harekete Geçildi

Galatasaray eski 2. Başkanı Adnan Öztürk, kulübün Disiplin Kurulu'na verdiği dilekçeyle adı terör örgütüyle anıldığı gerekçesiyle Zekeriya Öz'ün ihracını istedi.

Eski Galatasaray 2. Başkanı Adnan Öztürk, şu an yurt dışında olan eski Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz hakkında Galatasaray üyeliğinin sonlandırılması için kulübün disiplin kuruluna başvurdu.

Galatasaray eski 2. başkanı Adnan Öztürk, kulübün disiplin kuruluna yazılı başvuru yaparak, hakkında yakalama kararı bulunan eski Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı hakkında üyelikten çıkarılması talebinde bulundu. 15286 sicil numaralı Öz'ün üyelikten çıkarılması için disiplin kuruluna dilekçe veren Öztürk, dilekçesinde Galatasaray'ın görevinin Türkiye Cumhuriyeti'ne ve değerlerine son derece bağlı olan ve görevleri başında bu değerleri korumak ve koruyacak gençler yetiştirmek olduğunu söyleyerek, Disiplin Kurulu üyelerinin bu değerleri korumak zorunda olduğunu belirtti.

İsmini vermeden cemaati işaret etti

Dilekçesinde Zekeriya Öz'ün 4 Mayıs 2010 tarihinde Galatasaray Spor Kulübü'nün başında olan Adnan Polat'ın başkan kontenjanından yararlandırılarak üye yapıldığını belirten Adnan Öztürk, 15286 sicil numarasına sahip Zekeriya Öz'ün, kulübün hiçbir değerini temsil etmediğini ve korumaktan yoksun olduğunu dile getirdi. Öz'ün Türkiye Cumhuriyeti'nin terör örgütü (PDY; Paralel Devlet Yapılanması) olarak tanıdığı bir yapıyla anıldığını söyleyerek, bu gerekçeyle Galatasaray Spor Kulübü'nde üye olarak kalmaması gerektiğine dair kaanati olduğunu beyan etti.

Yurt dışında olan eski Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı'nın Galatasaray'da olan üyeliğinin sona erdirilmesini isteyen Adnan Öztürk dilekçesini; "İsmi geçen üyenin kulübümüzle olan üyelik ilişkisinin sona erdirilmesi için gerekli araştırmanın yapılarak, gereğinin yerine getirilmesini saygılarımla arz ederim." şeklinde bitirdi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.