Zeynep ve  Ali Irmak’tan sürpriz düet

Zeynep ve Ali Irmak’tan sürpriz düet

“Ah Memedim” şarkısıyla hafızalara kazınan Zeynep Türkeş, sürpriz bir düet çalışmasına imza attı. Sanatçı, Ali Irmak’la bir araya gelerek “Veryansın” adlı şarkıyı seslendirdi.

“Ah Memedim” şarkısıyla 90’lı yıllara damga vuran Zeynep Türkeş, en son Kasım 2021’de “Tok Sevdalar” adlı şarkısını yayınlamıştı. Ünlü sanatçı, yeni single’ında ise müzik dünyasının sevilen seslerinden Ali Irmak’la iş birliği yaptı. Türkeş ve Irmak, “Veryansın” adlı şarkıyı birlikte seslendirdi. Söz ve müziği de Ali Irmak’a ait “Veryansın”, Irmak Yapım etiketiyle dijital platformlarda müzikseverlere sunuldu. Aranjörlüğünü Aytaç Kart’ın üstlendiği duygusal şarkının klibi ise İrem Haykır’ın yönetmenliğinde Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekildi.

4.jpg

ÇOK İÇİME SİNDİ

Zeynep Türkeş, “Veryansın” için duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getirdi: “Yıllardır tanıdığım kıymetli arkadaşım, yüreğini çok sevip inandığım sevgili dostum Ali Irmak’ın bir bestesini birlikte icra etmek üzere yola çıktık. Müzik yolculuğumuzda kalıcı bir anımız oldu. Eser içime çok sindi. Çok keyifli bir çalışma oldu. Yolumuz açık olsun. Emeği geçen ve müziğe gönül vermiş herkese sonsuz teşekkürlerimle.”

KENDİ ŞİRKETİMİ KURDUM

Bir süredir Muğla’da yaşayan Zeynep Türkeş, göz önünde olmamasına rağmen müzik çalışmalarına hep devam ettiğini de söyledi: “Muğla’nın Milas ilçesine bağlı antik kent İasos'ta yaşamımı idame ettiriyorum. Burada eşim, ailem ve hayvanlarımla birlikte huzurlu ve doğal bir yaşam sürüyoruz. Bir butik otelimiz var. Medyada hep işimle anılmak istediğim için, magazin dünyasında görünmüyorum. Lakin müzik çalışmalarım yoğun bir tempoda devam ediyor. Yeni projelerimi hayata geçirmek için hazırlanıyorum. Bu arada kendi prodüksiyon şirketimizi ve ses kayıt stüdyomuzu kurduk. Adı MKT Yapım.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.