Zeytin Festivali'nde zeytinyağı tadımı anlatıldı

Zeytin Festivali'nde zeytinyağı tadımı anlatıldı

Kuşadası Belediyesi tarafından “Bolluğa, Sağlığa, Barışa” temasıyla gerçekleştirilen Zeytin Festivaline katılım sağlayan ziyaretçilere Aydın Ticaret Borsası tarafından Zeytinyağı tadımı yaptırıldı.

Aydın Ticaret Borsası standını ziyaret edenlere Uluslararası Zeytin  Konseyinden (International Olive Council / IOC ) akredite olan, Aydın Ticaret Borsası Tadım Paneli Bşk Yrd. Gülsün Bulut  tarafından, zeytinyağı tadımı yaptırarak kaliteli ve kalitesiz zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verildi. 

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur; Zeytin ve Zeytinyağı ile ilgili her platformda yer alarak, tadım uzmanlarımız tarafından gerçekleştirilen, “Zeytinyağı” tadımı ile amacımız kişi başına düşen zeytinyağı tüketiminin arttırılması ve doğru zeytinyağının tüketici ile karşı karşıya getirilmesidir. Tadım ile  sağlıklı ve bilinçli tüketicilerin artmasına bir nebze fayda sağlanmaktır. İfadelerine yer verdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.