Zeytin fidanlarını yediği için 22 keçiyi öldürdü

Zeytin fidanlarını yediği için 22 keçiyi öldürdü

'Sınır ihtilafı' dedi, 22 keçiyi telef etti

İzmir'in Seferihisar Tepecik Mahallesi'nde akıl almaz bir vahşet gerçekleşti. Arazi sahibi olduğu iddia edilen şahıs, zeytin fidanlarını yemeleri gerekçesiyle Hasan Büyükdere’ye ait 22 keçiyi av tüfeğiyle vurarak telef etti. 

Olay, İzmir'in Seferihisar ilçesine bağlı Tepecik Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, arazi sahibi olduğu öne sürülen E.T. isimli şahıs, sınır ihtilafı gerekçesiyle Hasan Büyükdere’ye ait 22 keçiyi av tüfeğiyle vurarak telef etti. Silah sesleri üzerine olay yerine giden sürü sahibi Büyükdere, büyük şok yaşadı. "Ramazan'ın mübarek günü bu hayvanlardan ne istedin" diyerek gözyaşlarına boğulan Büyükdere, arazi sahibi E.T.'den şikayetçi oldu. Olay yerine çağrılan jandarma inceleme başlattı. 

EgeFed adına açıklamada bulunan Funda Bayrı Ersoy da olay hakkında açıklama yaparak, "Devletin arazisine zeytin ağacı eken E.A hac dönüşü elini kana buladı.Komşusunun keçileri zeytin fidanlarını yediği için 22 keçiyi gözünü kırpmadan tüfekle vurarak öldürdü. Keçilerin çoğu hamile ve sütü ile geçimini sağlayan Erol beyin acısının tarifi yok. Gerekli tutanaklar tutuldu ve suç duyurusunda bulunuldu. Dava açılacak. Halen 3 yaralı keçi yaşam mücadelesi veriyor. EgeFed Federasyonumuz davaya müdahil olarak katılacaktır" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.