Zeytinyağının Pazar Payının Artırılmasına Dair Toplantı

Zeytinyağının Pazar Payının Artırılmasına Dair Toplantı

Aydın Ticaret Borsası zeytinyağı pazar payının artırılması projesi kapsamında kobi destekleri bilgilendirme toplantısını gerçekleşti.

İstanbul Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) ve Aydın Ticaret Borsası Özel Gıda Laboratuvarları A.Ş ortaklığında, Aydın Ticaret Borsası tarafından başvurularak, KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenmeye uygun görülen “Zeytinyağının Pazar Payının Arttırılması Projesi” kapsamında, Borsa üyelerine yönelik olarak KOBİ Destekleri Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. 

Zeytinyağı Pazar Payının Arttırılması Projesi kapsamında  gerçekleşen KOBİ Destekleri Bilgilendirme Toplantısında; KOSGEB Aydın Müdürlüğü Uzmanı Tuğrul Bıyık, Güney Ege Kalkınma Ajansı  Aydın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Armağan Aydın, TKDK Aydın İl Koordinatörlüğü Uzmanları  Derviş Bağırgan, Mehtap Güner Bağırgan, Gülsüm Bencik  tarafından sağlanan destekler hakkında bilgilendirme yapılarak, soru cevap şeklinde devam edildi. 

Bilgilendirme toplantısı sonrasında değerlendirmede bulunan, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı; Ülke ekonomisinin gelişimi ve kalkınma için, gerekli olan yatırım artışında KOSGEB, GEKA ve  TKDK kuruluşların sağladığı desteklerin önemine işaret etti. Toplantıda  üyelerimize uzmanlarımız aracılığı ile rehberlik etmek ve onları KOSGEB, GEKA ve TKDK tarafından sağlanan  desteklerden faydalanmak noktasında bilgilendirdik.  Katılım sağlayan üyelerimize ve değerli kurumlarımızın uzmanlarına teşekkür ediyorum. İfadelerine yer verdi. 


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.