Zirkonyum Diş Kaplama Nasıl Yapılıyor?

Zirkonyum Diş Kaplama Nasıl Yapılıyor?

İzmir zirkonyum, dişlerin daha doğal ve sağlıklı görünmesini sağlayan estetik diş işlem merkezidir. Diş etlerine uyum sağlayarak doğal bir görüntü sunan zirkonyum diş kaplaması günümüzde sıklıkla tercih edilen bir kaplama çeşididir.

Dişlerinin renginden ve görüntüsünden şikayetçi olan bireyler de zirkonyum kaplama tercih ederek beyaz ve sağlıklı dişlere sahip olabilir. İzmir zirkonyum ile gülüşlere güzellik katılarak diş kaplaması yapılır. Zirkonyum ile kaplanan dişlerin renginde sararma meydana gelmez. Sağlam dişler üzerine zirkonyum kaplama yapılarak renk ve görüntü olarak estetik bir görüntü kazandırılır.

Locadent İzmir – Kimdir?

Doktor Kamil Oransay tarafından kurulmuş olan Locadent Poliklinikleri 2019 yılından itibaren İzmir’ detüm Dental tedavi ve hizmet branşlarını bünyesinde sunmaktadır. Locadent Diş Kliniği yurtiçi ve yurtdışından gelen hastalara başlıca ve öncelikli olarak; ağız ve diş hastalıklarının teşhis ve tedavilerini sağlamak amacıyla hasta haklarına saygılı, etik değerlere bağlı, Diş hekimliğinde en son bilgi ve en son teknolojiyi uzman hekimlerimiz ile hastalarımıza ulaştırmayı başaran Kurumsal yapıda hizmet vermektedir.

Zirkonyum Kaplama Nedir?

Zirkonyum kaplama, beyaz renkli metal desteksiz kaplama çeşididir. Doğal bir görüntü sunduğu için sık tercih edilen bir kaplamadır. Dişlerdeki doğallığı bozmadan beyaz rengi vermek ve kaplama sayesinde daha çekici, güzel görünen dişlere kavuşmak için zirkonyum kaplama yapılır.

Zirkonyum kaplama sayesinde sarı görünen dişlere beyaz renk verilerek daha estetik bir gülüş ortaya konulur. Kaplamalar uzun ömürlü olduğu için bireyin yaşamı boyunca yeme-içme halinde rahatsızlık vermeyerek bir sorun oluşturmaz.

Zirkonyum Kaplama Çeşitleri Nelerdir?

Zirkonyum kaplama çeşitleri; veneers uygulamaları, implant ve gülüş tasarımı gibi çeşitlere sahiptir. Zirkonyum kaplamada implant uygulaması sayesinde çekilen dişin yerine yapay diş eklenerek eksik diş durumu giderilir. Gülüş tasarımı yapılırken zirkonyum kaplamadan yararlanılır. Rengi değişen dişlere hem beyaz renk kazandırmak hem de güçlü dişler elde etmek için İzmir zirkonyum diş merkezinden yararlanılır.

İmplant Nasıl Yapılır?

İmplant, çekilen diş yerinde damağın kenarlarına vida eklenerek damağa yapay diş takılması sonucunda yapılır. Damağa oyuk açılarak implant yerleştirilir. Bu durumda ekstra bir müdahale gerekmez. Bir diğer yöntemde implant yapılırken ameliyat ile bireyin çene kemiğine boşluk açılarak implant yerleştirilir. Bu durumda dikişler olacağı için sancılı bir süreç gözlemlenebilir. İzmir implant, klinikte hastanın ağız ve çene durumu analizi yapılarak implant sürecini doğrudan belirler.

İmplant Kimlere Uygulanır?

İmplant, 18 yaş üstü bireylerde, çene ve yüz gelişimini tamamlamış kişilere uygulanır. Çene yapısı implant için uygun bireylerde implant yerleştirilmesi yapılır. Bu durumun tespiti için hastanın çene röntgeninin çekilmesi gereklidir.

Çene röntgeni çekilen bireyde implant takılmasını engelleyecek bir faktör belirlenmediği takdirde implant uygulaması yapılır. İzmir implant ile kaliteli ve doğru implant uygulaması sağlanır. İmplant uzun ömürlü olduğu için tüm eksik dişi olan bireylerde rahatlıkla uygulanabilir. İzmir implant tercih ederek her zaman gülüşlerinizi canlandırabilirsiniz.

Diş Estetiği Nedir?

Diş estetiği, bozuk dişlerin tek seansta cihaz yardımıyla düzeltilmesi ve dişlerin güzelliğini ortaya çıkarmak için yapılan işlemlerdir. Estetik olarak dişlerin güzel görünmesini istemekle birlikte dişlerin sağlıklı olması için de estetik tedavi işlemleri yapılır.

İzmir diş estetiği, günümüzde sadece güzel dişlere sahip olmayı değil aynı zamanda diş sorunlarını da tedavi ederek beyaz ve sağlıklı dişleri ortaya çıkarır. Diz hizası, çarpık diş, diş eti sorunu, kayıp diş gibi sorunlar için tedavi olanağı sunar. İzmir diş estetiği sayesinde dişlerde olan sorunlar giderilirken estetik açıdan güzel gülüşe sahip olmayı da sağlar.

Diş Estetiği Fiyatları Nedir?

Diş estetiği fiyatları bireyin diş yapısına bağlı olarak değişir. Diş tasarımı, uygulanacak işlemler ve diş tedavileri baz alınarak fiyat belirlenir. Uzman bir diş hekimi sayesinde yapılacak olan işlemler ile fiyatlarda değişiklik gözlemlenir. Özel diş klinikleri ve hekimlere bağlı olarak dişlerde uygulanması gereken tedavilere göre fiyat verilir. İzmir diş estetiği ile güzel gülümsemelere kavuşularak sağlıklı dişlere sahip olunur

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum