Ziyarete yurtdışı rötarı, kalkınma zirvesi ertelendi

Ziyarete yurtdışı rötarı, kalkınma zirvesi ertelendi

5-6 Kasım'da İzmir'de düzenlenmesi planlanan 'CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi', Kılıçdaroğlu'nun yurtdışı programı nedeniyle ertelendi.

MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından ilki geçtiğimiz yıl İstanbul’da düzenlenen ve bu yıl da İzmir’de düzenlenmesi planlanan “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi”, ertelendi.

5-6 Kasım tarihlerinde Fuar İzmir'de düzenlenmesi planlanan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı zirvenin, Kılıçdaroğlu'nun yurt dışı programı nedeniyle ileri bir tarihe atıldığı İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından duyuruldu. Açıklamada "İkincisi İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 5-6 Kasım tarihlerinde İzmir’de yapılacak CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yurt dışı programı nedeniyle ertelenmiştir" ifadelerine yer verilirken yeni tarih hakkında ise bir bilgi paylaşılmadı.

Yapılması planlanan zirvede, CHP’li 160 belediyenin yanı sıra bu belediyelerin başarılı uygulamalarında iş birliği yaptığı kooperatiflerin de yer alması planlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.