ZORLU’DAN EKMEKÇİOĞLU’NA TAM DESTEK

ZORLU’DAN EKMEKÇİOĞLU’NA TAM DESTEK

Altay’ın duayen isimlerinden Kemal Zorlu, Altay Sosyal Dayanışma Derneği’nin onuruna düzenlediği gecede Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu’na destek çağrısında bulundu.

 

Kırgınlıkların ve yanlış anlamaların camiaya zarar vereceğini söyleyen Zorlu, Altay’ın tüm dinamikleriyle gelecek sezona damga vurması gerektiğini belirtti.

Altay ve Türk sporunun duayen isimlerinden Kemal Zorlu, Altay Sosyal Dayanışma Derneği’nin onuruna düzenlediği vefa gecesinde önemli açıklamalarda bulundu. Alsancak Stadı tartışmalarına gönderme yaparak Başkan Özgür Ekmekçioğlu’na destek çağrısında bulunan Zorlu; kırgınlıkların ve yanlış anlamaların camiaya zarar vereceğini söyledi. Zorlu, Altay 1914 Taraftarlar Derneği ve Altay Sosyal Dayanışma Derneği arasındaki soğukluğun da sona erdirilmesini istedi.

2001 yılında yaşanan Diyarbakır faciasından, TFF’deki görev sürecinde yaşadıklarına kadar, yarım asırlık spor hayatına dair kırılma anlarını dostlarıyla paylaşan Zorlu, Altay’ın tüm dinamikleriyle bir araya gelip gelecek sezona damga vurması gerektiğini belirtti. Altay’ın Diyarbakır’da yaşadıklarının Türk futbolunda devletin bir ayıbı olarak durduğunu söyleyen Zorlu, bu ve benzer olayların tekrarlanmaması için camianın birlik ve beraberlik içinde güçlenmesi gerekliliğine dikkat çekti. TFF’de görev yaptığı dönemi, skandalların damga vurduğu ve kendisinin TFF başkan adayı olduğu seçim süreci odağında anlatan Zorlu, İzmir’in TFF’de daha aktif şekilde temsil edilmesi için tüm İzmir kulüplerinin başarısına ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un yeni dönemde Altay ile altyapı ve tesisleşme üzerine önemli projelere imza atacaklarını müjdelediği gecede, Ayfer Elmastaşoğlu başta olmak üzere camianın efsane isimleri Kemal Zorlu ile olan anılarını davetlilerle paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.