ZUHAL TOPAL’LA ALİ, İSYAN ETTİ!

ZUHAL TOPAL’LA ALİ, İSYAN ETTİ!

Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına (bugün) Ali’nin; “Artık bana yüzünü göstermeyecek talip gelmesin” sözleriyle isyanı damga vurdu.

Locanın beğenilen damat adaylarından Ali’ye, bugün yine gizemli bir talip geldi. Ali için İran’dan gelen gelin adayı Mahsa, işi sebebiyle yüzünü göstermediğini, Ali’yi beğendiği için ona talip olarak geldiğini söyledi.

“Artık Bana Yüzünü Göstermeyecek Talip Gelmesin”

Ali ise oldukça şaşkındı. Bugünlerde sürekli kendisine yüzünü göstermeyen taliplerin geldiğini, ertesi gün ise kendilerinden haber alınamadığını söyleyen Ali; “Artık bana yüzünü göstermeyecek olan bir talip gelmesin” sözleriyle isyanını dile getirdi. Programın sunucusu Zuhal Topal da; “Ali’yi haklı bulduğunu” söyledi.Stüdyodakiler gizemli talibi merak ettiler. Mahsa’nın yüzünü görmek isteyen seyircilerden bazıları yerlerinden kalkarak genç kızın yanına gidip, yüzünü gördüler ve çok güzel olduğunu söylediler.Paravan açılmadan söz alan Naz, görüşmenin olumsuz sonuçlanacağını söyledi. Paravan açıldı. Ali, kararının olumsuz olduğunu açıkladı.Naz’ın, paravan açılmadan söylediği sözler “Ali ile aralarında tekrar bir aşk yaşanacak mı?” sorusunu akıllara getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.