Zuhal Topal’la da “Hanife’yi Şoke Eden Evlilik Teklifi”

Zuhal Topal’la da “Hanife’yi Şoke Eden Evlilik Teklifi”

Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına Muhammed’in, Hanife’ye evlilik teklifi etmesi damga vurdu.

Orta bir noktada buluşamayan Hanife ve Serkan, bugün yeniden canlı yayındaydılar.Hanife, Serkan için; “Aramıyor, sormuyor. Şimdi telefon numarasını vermiyor diyecek, isteyen bulur. Ben böyle düşünüyorum. Çok isteksizmiş gibi geliyor bana” dedi. Serkan, “Gözlerinin içine bakıyorum, hala hissetmiyor musun?” dedi.

Muhammed; “Evlen benimle Hanife”

Bu arada loca adaylarından Muhammed söz istedi. Hanife seninle çok güzel günlerimiz oldu diyen Muhammed’e Hanife de katıldı; “Muhammed beni hep aradı, hep sordu, zor günlerimde yanımda oldu” dedi. Bunu nasıl anlatacağımı bilmiyorum diyen Muhammed’e Hanife; “Ne söyleyeceksin? Serkan’ın bir hatasını mı gördün?” dedi. Bunun sadece kendisi ile ilgili olduğunu söyleyen Muhammed Hanife’ye “Evlen benimle” dedi. Zuhal Topal, loca adayları, seyirciler şoke oldular.

Serkan; “Senin gibi bir adama bu yakışmıyor”

Bu bir şaka mı? diyen Serkan; “Sen hangi cesaretle bu teklifi yapıyorsun Muhammed? Senin gibi bir adama bu yakışmıyor” dedi.Zuhal Topal; “Muhammed, sen bu noktaya nasıl geldin? Geçen yıl Hanife’den hoşlanmıştın, biliyorum. Sonra hayatınıza arkadaş olarak devam ettiniz. Bu durumda kalkıp, evlen benimle diyorsun.. Bu noktaya nasıl geldin?” dedi.Duygularımı tarif edemiyorum diyen Muhammed, “Öyle duygular vardır ki bir yola çıkmak istersin, öyle duygular vardır ki evlen benimle dersiniz. Tarif edemiyorum, anlatamıyorum. Serkan, bu cesareti nereden buldun diyorsun, senin de bu duruma üzüldüğünü düşünmüyorum” dedi. Serkan; “Sonrasında üzüleceğim şeyler yapmak istemediğim için kendimi tutuyorum” dedi.

Muhammed, “Mutlu olmak istiyorsan, seni seveni seveceksin”

Ne diyeceğini şaşırdığını söyleyen Zuhal Topal, “Bu ortamda, şu durumda Serkan’ın haklılık payı var” diyerek, Hanife’ye; “Böyle bir şey bekliyor muydun?” diye sordu. Böyle bir şey beklemediğini, çok şaşırdığını söyleyen Hanife’ye Muhammed, “Mutlu olmak istiyorsan, seni seveni seveceksin. Yan yanalar; ama yoklar. İkisinin de birbirine bir şey hissetmediğini düşünüyorum” dedi.Hanife; “Serkan, duyuyor musun ne diyor? Aranızda aşk görmüyorum diyor; keşke gösterseydin de o da kendinde bu cesareti bulamasaydı” dedi.

Hanife: “Senden ciddi adımlar bekliyorum”

Hanife; “Ben de evlenmek istiyorum. Hayatımda net, resmi bir şeylerim olsun istiyorum. Senden ciddi adımlar bekliyorum, göstermezsen de canın sağ olsun” dedi.  Serkan; “Ne yapacaksın Hanife?” diye sordu, Hanife de “Hayatıma devam edeceğim. ben söyleyeceğimi söyledim” dedi.Hanife, Muhammed’in evlenme teklifine ne cevap verecek? Serkan ile Hanife bir araya gelebilecekler mi? merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.