Zuhal Topal’la da “Lenfoma Hastası İsmail ile Burcu’nun Muhteşem Kına Töreni”

Zuhal Topal’la da “Lenfoma Hastası İsmail ile Burcu’nun Muhteşem Kına Töreni”

Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına lenfoma hastası İsmail ve çocukluk aşkı Burcu’nun muhteşem kına törenleri damga vurdu.

Çocukluk arkadaşı olan İsmail ve Burcu, İsmail’in lenfoma hastalığı ile mücadele ettiği yıllarda birbirlerine daha çok bağlanmışlar ve aşk hikayeleriyle izleyenleri ekrana kilitlemişlerdi.İsmail geçtiğimiz gün canlı yayında çocukluk aşkı Burcu’ya, evlenme teklifi etti. Zuhal Topal’ın; “Ailelerinden aldığım bilgiye göre biraz birikmiş paraları var. Biliyorum, beni takip eden hayırsever izleyenlerim var. Gelin bu gençlerin yuvalarını kuralım, onları ev sahibi yapalım” çağrısını duyan, isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir işadamı sayesinde İsmail ve Burcu, Bursa merkezde bir ev sahibi oldular.

Zuhal Topal Kına Yaktı

Burcu ve İsmail çiftine bugün canlı yayında muhteşem bir kına töreni yapıldı. Türk örf ve adetlerine göre yapılan kına töreninde Burcu’nun kınasını Zuhal Topal, yaktı. Söylenen kına türküsüyle Burcu ile locadaki diğer gelin adayları da duygu dolu dakikalar yaşarken, stüdyo damat adayı İsmail’in davul çalarak içeri girmesiyle şenlendi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.