Zuhal Topal’la da “Muhammed'den Hanife'ye Sürprizlerle Dolu Evlilik Teklifi!”

Zuhal Topal’la da “Muhammed'den Hanife'ye Sürprizlerle Dolu Evlilik Teklifi!”

Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına Muhammed'in, Hanife’ye yaptığı sürprizlerle dolu evlilik teklifi damga vurdu.

Hanife ve Muhammed canlı yayına birlikte katıldılar. Hanife’nin kucağında Muhammed’in hediyesi olan gelinliği vardı. Muhammed, Hanife’yi papatyalarla karşıladı. Muhammed’in bu sürprizi üzerine Zuhal Topal; “Muhammed, emin adımlarla ilerliyor” dedi.

Muhammed; “Hanife Evlen Benimle”

Muhammed, Hanife’ye; “Nasıl hissediyorsun?” diye sordu. Heyecanlı hissettiğini söyleyen Hanife’ye, Muhammed; “Seni biraz daha heyecanlandırayım” dedi ve sürprizi için izin istedi. Üzerinde “Hanife Evlen Benimle” yazan, ev şeklinde ayaklı bir panoyla stüdyoya dönen Muhammed’in sürprizi karşısında Hanife, çok şaşırdı.Sürprizlerinin bitmediğini söyleyen Muhammed, bu defa seyircilerden de yardım alarak “Benimle Evlenir misin?” afişi açtırdı.Zuhal Topal; “Muhammed, Hanife ile evlenmek istediğini açıklamıştı; ama bugün arka arkaya yaptığı sürprizleriyle bunu yineledi” dedi.Evlenme teklifleriyle Hanife’yi şaşırtan Muhammed; “Ne diyorsun Hanife?” diye sordu. Biz nasıl bir aile olmalıyız Muhammed? diyen Hanife’ye, Muhammed; “Ben aile nedir bilmiyorum. Onu sen bana yaşatacaksın” dedi.

Stüdyodaki seyirciler “Kabul et” tezahüratlarıyla, alkışlarla Muhammed’e destek verdiler.

Bu sırada söz alan loca adaylarından Mehmet Ediz’in, konuşmaları stüdyoyu karıştırdı. Mehmet Ediz; “Hanife’nin, Serkan’a karşı duygularının olduğunu; Muhammed’e karşı arkadaşlıktan başka bir şey hissetmediğini düşünüyorum. Hanife, Muhammed’e bakarken bile dostça bakıyor” dedi.

Muhammed, Mehmet Ediz’e; “Sen bunu nasıl hissedebiliyorsun” diye sorarken, Hanife de; “Sen kendini kime iyi göstermeye çalışıyorsun? Nerden biliyorsun, kalbimi mi açıp baktın? Sen ve senin gibi düşünenler benim kalbimi açıp, bakmadınız. Şu an sözlerinle güzel anları bozuyorsunuz” dedi.Hanife’nin, Muhammed’in evlilik teklifine ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.