Züleyha Tunç'tan sevenlerine müjde!

Züleyha Tunç'tan sevenlerine müjde!

İzmirli şarkıcı Züleyha Tunç sevenleriyle akustik parçayla buluşacak.

Medya Ege- Züleyha Tunç, aynı zamanda sağlık çalışanı. İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi laboratuvarında çalışan Züleyha Tunç, 20 yılı aşkındır sağlık personeli olarak görev yapıyor. 

46e6851b-a195-4951-b6c1-95e2445d43d5.jpg

Bir sağlık çalışanı olarak tüm dünyanın zor bir süreçten geçtiğini belirten Tunç, "Koronavirüs salgını herkesi etkiledi. Ülkemiz ve dünya olarak pandemi döneminde zam zamanlar geçirdik. Ama atlatıyoruz" dedi. 

0f008fb6-99c1-4f6f-af67-527c6dae467d.jpg

15 yıldır profesyonel olarak sahne alan İzmirli şarkıcı Züleyha Tunç, sahnelere çıkmadan önce korolara gittiğini söyledi. Müziğin hep içerisinde olan Tunç, sahneye çıkmaya karar verince, solfej, usül ve ses eğitimi dersleri gibi özel eğitimler aldı. 

e02eaf57-2e7b-4ec0-a304-d0d30d11dba9.jpg

İzmir sahnelerinin sevilen seslerinden Tunç, "Her tarzda şarkı okuyorum ama ağırlıklı olarak alaturka eserler seslendiriyorum. Şarkı söylemeyi çok seviyorum. Vazgeçilmezlerimden biri. Allah bana sağlık verdiği sürece müzik hep olmalı hayatımda... İzmir'de ve İzmir çevresinde birçok otelde mekanda sahneye çıktım" dedi.

Bir sağlık çalışanı olarak yaptığı işi çok sevdiğini dile getiren Tunç, "Hem sağlık çalışanlığını hem de solistliği çok seviyorum. İkisini aynı anda yürütmek beni mutlu ediyor. 5 yada 6 yıl daha bu tempoda devam etmek istiyorum. Ben  hafta sonları sahne alan bir şarkıcıyım o bakımdan işimi aksatmıyorum. Yıllarda yaptığım için alıştım artık" açıklamasını yaptı. 

e00843f8-b653-49f9-b5b4-64de572ace13.jpg

Geçen yaz Tulumbalı Meyhane'de sahne alan Züleyha Tunç, bu sezon koronavirüs salgını yüzünden bir yerde sahne almadığını açıkladı.  Son zamanlarda birçok etkinliğe katılarak adından sıkça söz ettiren İzmirli şarkıcı Züleyha Tunç, sevenleri için müjdeyi de verdi. Tunç, bir arkadaşı ile Gökhan Tepe'nin bir şarkısının akustik versiyonunu seslendireceğini bunun için çalışmalara başladıklarını açıkladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.