"Zumbathon" Kanserle Dans etkinliği

"Zumbathon" Kanserle Dans etkinliği

Geçtiğimiz gün Zumba eğitmenleri ve Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet Durmuş kanserle mücadele için farklı bir etkinlik için bir araya geldi.

DESEM'in de katkılarıyla İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük Spor Salonu'nda Kanserle dans derneği yararına 25 aralık pazar günü yaklaşık 1000 hanımın katılımı ile zumnahthom yapıldı.Zumba ve Marathon kelimelerinin birleştirilmesiyle oluşan, normal bir dersten uzun süren ve tüm dünyada yapılan eğlenceli bir parti. Katılımcıların  eğlenerek spor yaparken bir taraftan da bağışta bulundular.Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte 7'de 70'e herkes kanserle dans ediyoruz demek için oradaydı.

Mikrop Hikmet ve Zumaba eğitmenleri tirübünlerde olan hasta ve yakınlarının yanına giderek zumbaton yaptılar.Duygulu anlara sahne olan etkinlikte

kanser hasta ve yakınlarına unutamayacakları bir gün yaşadı. 

Bu etkinliğe gönüllü olarak Funda Wieand ,Ece Süeren Ok, Şenay Çetinbudak Çokgenç,Tuba Kumruoğlu ,Bayraklı Lions Başkanı Emre Özakaydın ,Göztepe Lions Başkanı  Aylin Azer Barış ,Kahramanlar Lions Başkanı Esra Demirkıran'a Bitmez Enerjisiyle ve eğlenceli sunumu ile etkinliğe Renk Katan ,Mikrop Hikmet  Dj İrfan İnsel'e Sport Station Sahibi Mevlüt İşleyen ,Sahne Dizaynı yapan Suat Ok 'katkı koydular.

Katlım okadar büyüktüki Sadece İzmir'den değil Almanya -İstanbul - mersin gibi bir çok il ve ilçelerden gelen Zumba'cılar vardı.

Kanserle Dans Derneği Başkan Yardımcısı Güzin Yıldırım ''Her şey Sevgili Funda Wieand  'nın hayalini gerçekleştirebilmek için başladı.Gönlü güzel insanlar bu hayali gerçekleştirebilmek için bir araya geldi ve Zumbathon Kanserle Dans etkinliği ortaya çıktı.kanser hasta ve yakınlarına unutamayacakları bir gün yaşatan herkese çok teşekkür ederim ' dedi.

Sanatçı Mikrop Hikmet ise '' Bana bu proje geldiğinde hiç tereddüt etmeden  ben de varım dedim.kanser hastalarına ve yakınlarına umut dolu bir 2017 yaratabilmek için herkesin desteğini aldık.Çoğunluğu hanımlardan oluşan bu çılgın ve farklı insanlarla bir olduk hem eğlendik hem spor yaptık hemde kanserle dans edip bağış topladık.dedi.

Ece Süeren Ok '' Yorulduk lakin değidi.Zumbathon ile  Kanserle dans ettik. amacımıza ulaştığımız için çok mutluyuz'dedi.

Etkinlik sonrasında toplanan bağış 19.650 TL Kanserle Dans derneğine teslim edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.