Zwilling İzmir’deki ilk mağazasını İstinyePark'ta açtı

Zwilling İzmir’deki ilk mağazasını İstinyePark'ta açtı

Sektörünün öncülerinden biri olan Zwilling, İzmir ve Ege’deki amiral mağazasının kapılarını İzmir Üçkuyular’da hayata geçirilen İstinyePark’ta açtı.

Zwilling, tecrübesiyle yüksek kalite çelikten üretilen keskin, optimum denge ile elinizin daha az yorulmasını sağlayan, seramik ve granit kaplamalı tavalar, çatal bıçak takımları ve çok çeşitli mutfak aksesuarları üretiyor.

Sadece mükemmel mutfak aletlerine ev sahipliği yapmakla kalmayan Zwilling, aynı zamanda Fransa'dan STAUB, Japonya'dan MIYABI, İtalya'dan BALLARINI ve Belçika'dan DEMEYERE gibi dünyanın dört bir yanındaki dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapıyor.

dsc-6772.jpg

Ege bölgesinde lüks alışverişin yeni adresi olan AVM'de kendilerini uzun zamandır bekleyen İzmirliler ile buluşmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Zwilling Türkiye Genel Müdürü Ali Murat Kalyoncuoğlu, “290 yıldır yemek pişirme keyfi ile insanları buluşturuyoruz. Yenilikçi, yüksek kaliteli ürünlerle mutfağa ilham vererek, tutkuyla yemek pişirmenin temelini atıyoruz. Köklü geleneğimiz ve sürekli artan ürün yelpazemiz sayesinde, bunca yıldan
sonra bile size ilham vermeye devam edecek bilgi birikimine sahibiz” diye konuştu.

Kalyoncuoğlu sözlerini şöyle devam etti:

“Teknolojiyle birlikte dijital ve online tarafımız hızla büyüyor. Bunun yanı sıra perakendede de büyümeyi hedefliyoruz. İstanbul’da üç mağazamız var. Dolayısıyla artık İstanbul dışına çıkmak istedik. Bu konuda düşündüğümüz belli başlı şehirlerden biri İzmir’di. Buradan sadece İzmir’e değil, Ege Bölgesi’ne de hitap ediyoruz. Açılışın ilk gününde beklediğimizden öte bir ilgiyle karşılaştık. Zwilling İstinyePark İzmir mağazasının kısa sürede çok başarılı olacağını umuyoruz. Bütün İzmirlileri mağazamıza bekliyoruz.”

01-ali-murat-kalyoncuoglu.jpg

Yenilikçi, yüksek kaliteli ürünleri, sürekli artan ürün yelpazesi ile Zwilling, düzenlediği çeşitli workshop, etkinlik ve deneyim fırsatlarıyla misafirlerine mağazalarında benzersiz bir alışveriş keyfi yaşatıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.