1970 AKHİSAR MASTERLERDEN SPOR DÜNYASINA MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ

1970 AKHİSAR MASTERLERDEN SPOR DÜNYASINA MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ

Ege Bölgesi ve Manisa’nın süper lig temsilcisi Akhisar, spor dünyasına yeni bir takım armağan etti.

1970 Akhisar Masterler 40 yaş üzeri sporcuların yer aldığı Masterler dünyasına hem ilçenin hem de camianın önemli isimlerinin katıldığı tören ve açılış maçıyla merhaba dedi.Akhisar’lılar ilçenin dernekleşen üçüncü master takımı olarak 19 Şubat 2017 Pazar günü saat 10.00’da değişik kentlerden gelen konuklarıyla önce Seyhan Cafe’de kahvaltıda buluştu.  Salonu hınca hınç dolduran davetlilere kuruluş gerekçeleri ve camianın hedefleri hakkında bilgi verildi. Yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular tanıtıldı. Açılışa katılan Ege Masterler Federasyonu onursal Başkanı Ahmet Gök, Çanakkale Masterler Derneği Başkanı Yılmaz Gök, kuruluşa ve takıma katkı veren İsmail Caner ile diğer kişilere adlarına hazırlanan takım formaları armağan edildi.

 

Açılışta konuşan 1970 Akhisar Master Futbol Derneği Başkanı İlkay Düztaş; geçmişte Akhisar futboluna çok büyük hizmetleri olmuş futbolcuları kadrolarında bulundurmanın gururunu yaşadıklarını belirterek daha ilk günden desteklerini esirgemeyen sponsorlara ve konuklara teşekkür etti. Düztaş; “Takımımıza Akhisarspor’umuzun kuruluş tarihi olan 1970'den ilham alarak bu adı seçtik. Amacımız sadece kupa getiren bir takım oluşturmak değil. Gittiği her yere dostluk, kardeşlik, barış götüren, büyük futbol aşkıyla, kuruluş tarihini taşıdığı Akhisarspor’u, yaşadığı şehri ve halkını her alanda başarılı şekilde temsil eden bir ekip yaratmaktır. Sadece sportif faaliyetlerle gündemde olan değil sosyal anlamda yapacağı projelerle de toplumsal sorumluluk üstlenen, Türkiye'de ve Dünya'da büyük bir hızla gelişen ve yaygınlaşan master futbolunun en değerli parçalarından biri olmaktır. Yönetici ve futbolcu kadromuzla bunu başaracak güce ve kaliteye sahibiz.”dedi.

 

Başkanlığını İlkay Düztaş’ın üstlendiği 1970 Akhisar Master Futbol takımının yönetim kurulu Şerafettin Gökçam, Sebahattin Arap, Zafer Semiz, Kenan Evci, Adem Vardar, İlhan Genç ve Emin Kökcü’den oluştu. Kani Üçerler ve Ögün Kundil’n çalıştıracağı takımın kaptanları Ogün Kundil ve Emin Kökcü olarak belirlendi.

 

Kadrosunda İlkay Düztaş, Emin Kökcü, Ogün Kundil, Kani Üçerler, Engin Çamkır, Ercan Yıldız, Yusuf Güryaprak, Rüstem Adar, Ufuk Üçerler, Hakan Çakır, Bircan Tan, Okan Demirel, Önder Arık, Süleyman Demirayak, Kemal Gezer, Yavuz Çeneli, Selçuk Orta, Harun Tüysüz, Engin Erşahin, Ercan Soylu, Özkan Koç ve Hüseyin Açan’ın yer aldığı 1970 Akhisar Masterler, kuruluşu dolayısıyla ilçeye gelen Çanakkale Masterler takımıyla aynı gün saat 13.00’te ilk maçını yaptı. Dost masterlerin mücadelesi 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.