Açık havada spor keyfi!..

Açık havada spor keyfi!..

Bostanlıspor spor keyfini yaz aylarında açık havaya taşıyor…

Bostanlıspor spor keyfini yaz aylarında açık havaya taşıyor… Başta basketbol olmak üzere, tenis, step, aerobik, plates, zumba, masa tenisi, badminton, halk oyunları, dart, mini tenis, kick boks, aikido, cimnastik gibi branşları açık spor tesislerinde yapacaklarını belirten Bostanlıspor Asbaşkanı Muzaffer Tuğsavul,  Yaz Spor Kampı’nın kayıtlarının sürdüğünü de ifade etti.

Tuğsavul, Bostanlıspor olarak özellikle Karşıyakalılara sporda hizmet etmeyi mutluluk hale getirdiklerini ve yazın yakıcı sıcaklarında akşam serinliğinde ağaç gölgesinde spor yapmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Bu yaz yeni bir uygulama yapıyoruz. Spor yapmak isteyenlere açık havada spor keyfi yaşatacağız. Çocuklar, gençler ve yetişkinler olarak 3 grup halinde yapılacak olan sporlarımıza kayıt ücretlerini de son derece ekonomik tuttuk. İster bir kişi, isterse 100 kişi. Hiç önemli değil, yeter ki spor yapmak isteyenler tesislerimize gelsin. Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesisleri spor yapmak isteyenlere her zaman açıktır” dedi.

Tam gün yaz spor kampının da kayıtlarının sürdürdüğü, kontenjanın sınırlı olduğunu ifade eden Tuğsavul, “Kampımız Ramazan Bayramından hemen sonra başlayacak. Bu arada futbol akademimiz de yaz boyu devam edecek” diye sözlerini noktaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.