Aferin Öykü!

Aferin Öykü!

Bakan Soylu, Twitter'dan tebrik etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son günlerin yıldız dizisi Kızım'ın çocuk oyuncusu Öykü'nün, arabanın arkasında oturup, kemerini bağlaması diyaloğunu beğenip, tweet yaparak, "Aferin Öykü. Çocuklar bu işi biliyor. Büyüklerde öğrenip kurallara uyarsa herşey çok güzel olacak" diye paylaşımda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medya gündemine oturan o paylaşımı:

sd45sda4g6sdfg65d.jpg

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, dün yaptığı tweet sosyal medyanın gündemine oturdu. Bakan Soylu, TV 8'de yayınlanan ve izleyiciler tarafından beğenilen 'Kızım' dizisinde geçen trafik kurallarıyla ilgili diyaloğu sosyal medyasına taşıdı.. Bakan Süleyman Soylu, dizide Öykü ismiyle başarılı bir performans sergileyen çocuk oyuncusu Beren Gökyıldız'ın, araçın arkasında oturup, emniyet kemerini bağlaması ve önde oturan diğer oyunculara da emniyet kemerinin önemini anlatan diyaloğlar yapmasını tweet yaptı.

Bakan Soylu, küçük oyuncu Öykü'nün televizyondan, arka koltuktaki görüntüsünü alarak koyduğu sosyal medyadan, 'Aferin Öykü. Çocuklar bu işi biliyor. Büyüklerde öğrenip kurallara uyarsa herşey çok güzel olacak' paylaşımında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.