Ağlayarak servis atmıştı: Bu bir rüya

Ağlayarak servis atmıştı: Bu bir rüya

Şampiyonluğun ardından konuşan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem: Bu bir rüyaydı, inanamıyorum.

2023 Milletler Ligi finalinde Çin'i 3-1 yenerek şampiyonluğa ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda kaptan Eda Erdem maç sonrası açıklamalarda bulundu

Kaptan Erdem "Bu bir rüyaydı, inanamıyorum. 2005 yılından bu yana milli takım forması giyiyorum. Çok uzun bir maceraydı. Koçumuz Santarelli ile birlikte başarabileceğimize inandık. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Sonunda altın madalya aldık. Yıllardır bunu bekliyorduk" dedi.

aw936500-01.jpg

Turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Melissa Vargas hakkında konuşan Eda, "Vargas sadece mükemmel bir oyuncu değil, aynı zamanda mükemmel bir insan. Bizden biri olduğunu ilk andan bu yana gösterdi. Türkiye'de şu an yaşananları hayal bile edemiyorum" ifadelerini kullandı.

Türk halkının desteğine dikkat çeken Eda, "Cumhuriyetimizin 100. yılında böyle tarihi bir başarıyı elde ettiğimiz için çok mutluyuz. Saat fark etmeksizin bizi destekleyen Türk halkı... İyi ki varsınız. Sadece biz değil, tüm Türkiye olarak hep birlikte bu maçı kazandık ve şampiyon olduk" sözlerini sarf etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.