AK Parti adayından seçim sonucuna itiraz!

AK Parti adayından seçim sonucuna itiraz!

CHP Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, bugün gerçekleşecek olan mazbata ve devir teslim töreninin AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin'in İl Seçim Kurulu'na itiraz başvurusu nedeniyle ertelendiğini duyurdu.

MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yüzde 41,85 oranında oy alarak Buca Belediye Başkanı seçilmişti. Duman, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla bugün mazbatasını alacağı ve devir teslim töreni gerçekleştireceğini duyurmuştu.

Yerel Seçimlerde yüzde 37,05 oranında oy alan AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin'in itirazı sonucu mazbata ve devir teslim töreni ileri bir tarihe ertelenirken, Görkem Duman, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

"Değerli Bucalı Hemşehrilerim,

04 Nisan Perşembe saat 13.00 itibarıyla mazbatamızı alacağımızın tarafımıza bildirilmesinden sonra kamuoyuyla bu bilgiyi paylaşmıştık. Fakat seçimi kaybeden AKP adayı Adnan Öztekin'in bir takım ipe sapa gelmez, aslı astarı olmayan, iftira ve suçlamaları ve itirazları sonrasında İlçe 2. seçim kurulu itirazı değerlendirmeye almış ve henüz karar vermemiştir. Dolayısıyla bugün saat 13.00'te düzenleyeceğimiz mazbata teslim ve 17.00'de düzenleyeceğimiz devir teslim törenlerimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir. Mazbatanın tarafımıza verilmesini engellemek suretiyle Buca halkının iradesine ipotek koymaya çalışan, tebrik mesajı yayınladıktan hemen sonra komik videolar çeken, kaybetmeyi bilmeyen AKP adayını kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bütün çiçekleri koparabilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz."

gkt8ozmw0aingbr.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.