AK Partili Çankırı: Bu seçim sadece Türkiye'nin seçimi değildi

AK Partili Çankırı: Bu seçim sadece Türkiye'nin seçimi değildi

İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 28.Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimlerine ilişkin "Bu seçim bütün İslam coğrafyasında, mazlum coğrafyada, dünyanın bir ucunda bizden haber bekleyen tüm Müslümanların, türk toplumlarının seçimiydi" dedi.

MEDYA EGE - İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin törenine katılarak 24 TV'ye, 28.Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimlerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Çankırı konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Seçim öncesinde de sonrasında da İzmir'den söylediğimiz tek bir şey vardı; Bu seçim sadece Türkiye'nin seçimi değil; bu seçim bütün İslam coğrafyasında, mazlum coğrafyada, dünyanın bir ucunda bizden haber bekleyen bütün Müslümanların, türk toplumlarının seçimiydi. O yüzden bu seçim bizim için diğerlerinden çok daha farklıydı. Bu seçimde de karşımıza birbirine benzemeyen bir sürü grupların, toplulukların ve onları yurt dışından idare eden, bizlerden gelecek olumsuz haberleri bekleyen ve bunları seçim öncesinde pompalayan ekiplerle de karşılaştık. Doğrudan mesajlar verildi, göz göre göre mesajlar verildi ama en güzel mesajı yine millet verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.