AK Parti'li Kırkpınar: Milletimiz 15 Temmuz vesayetçilerini darbecilerini işgalcilerini büyük bir hezimete uğratmıştır

AK Parti'li Kırkpınar: Milletimiz 15 Temmuz vesayetçilerini darbecilerini işgalcilerini büyük bir hezimete uğratmıştır

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, 15 Temmuz dolayısıyla yayımladığı mesajında “Milletimiz, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 15 Temmuz vesayetçilerini, darbecilerini, işgalcilerini, büyük bir hezimete uğratmıştır” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti'li Kırkpınar mesajında, “Milletimiz, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 15 Temmuz vesayetçilerini, darbecilerini, işgalcilerini, büyük bir hezimete uğratmıştır” dedi.

15 Temmuz gecesi uğradığı ihanet karşısında aziz Türk milletinin görülmemiş bir seferberlik başlattığına dikkat çeken Kırkpınar, “Sn. Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine yurdun dört bir yanında insanlar sokaklara, caddelere, meydanlara akın ederek bu hayasızca akın karşısında göğsünü siper edip, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 15 Temmuz vesayetçilerini, darbecilerini, işgalcilerini, büyük bir hezimete uğratmıştır. 15 Temmuz zaferimiz büyük bir fedakârlığın eseridir. Bu zafer, tanklara, uçaklara meydan okuyan şehit ve gazilerimizin cesaretinin sonucudur.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile meydanlara akan aziz milletimiz; ülkemizi bölmek, parçalamak ve kardeş kanı akıtmak isteyen hainlere karşı tıpkı İstiklal Marşı’mızın mısralarındaki gibi göğsünü siper ederek tarihte eşi benzeri görülmemiş büyük bir kahramanlık destanı yazmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz şehitleri olmak üzere; dinimiz, vatanımız, bayrağımız ve devletimiz için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, gazilerimize hayırlı, uzun ömürler diliyorum” şeklinde konuştu.

85d28d98-7a0f-4bed-bf14-11538bdda547-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.