Aynur Aydın’a Atılan Ezhel İftiraları Çileden Çıkardı!

Aynur Aydın’a Atılan Ezhel İftiraları Çileden Çıkardı!

“Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış.” sözünü haklı çıkaran bir olayla da Aynur Aydın karşı karşıya geldi.

“Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış.” sözünü haklı çıkaran bir olayla da Aynur Aydın karşı karşıya geldi. Şuanda tutuklu bulunan Ezhel’i Aynur Aydın’ın şikayet ettiği iftirasını atan bir takipçi sosyal medyada ünlü sanatçı Aynur Aydın’ı çileden çıkardı. Üstelik bu iftirayı okuyup inanan diğer takipçiler de Aynur Aydın’a haksız yerde serzenişte bulununca olay iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı.

Ezhel’i Aynur Aydın Şikayet Etti İftirası Ortaya Atıldı

Geçtiğimiz günlerde şarkı sözlerinde gençleri uyuşturucu kullanmaya teşvik ediyor gerekçesiyle tutuklanan ve cezaevine gönderilen fenomen repçi Ezhel, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olmuştu. Aynur Aydın dahil bir çok ünlü isim “FreeEzhel” tagıyla bu tutuklamaya karşı çıkmış ve sanatın özgür olması gerektiğine dair paylaşımlarla sosyal medyada gündem yaratmıştı. Aynur Aydın’ın destek tweetlerine ragmen geçtiğimiz haftalarda “Bi Dakika” parçasının altyapısını izinsiz olarak kullandığı gerekçesiyle bir diğer repçi Contra ile telif tartışmasına giren değerli sanatçı rep dünyasından haksız yere aldığı tepkilerden dolayı sitem etmişti. Bugün yaşanan bu olayda da bir önceki mevzu yüzünden şarkıcıya bilenen bir kaç kendini bilmez hayranın sosyal medya paylaşımlarından dolayı ünlü sanatçı kendisini savunmak zorunda kaldı. Çamur at izi kalsın furyasının son kurbanı Aynur Aydın’a sabırlar ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

1-451.jpg2-390.jpg

İşte Sosyal Medya’da Yayılan O İftiralar & Buna İnananların Paylaşımları


4-213.jpg5-083.jpg6-048.jpgaay5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.