Başkan Adayı Çayır: Bornova güçlü bir sanayi merkezine dönüşecek!

Başkan Adayı Çayır: Bornova güçlü bir sanayi merkezine dönüşecek!

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Çayır, “Bornova güçlü bir sanayi merkezine dönüşecek!” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Adayı Çayır, İzmir Otobüs Terminali Yönetimiyle bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Çayır, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “İzmir’lilerin yıllardır en büyük derdi olan otogar problemini İzmir Otobüs Terminali Yönetimiyle bir araya gelip görüştük. Sorunları ve talepleri birebir kendilerinden dinleyip konu hakkında istişare ettik. Yönetimimize ve otogar çalışanlarımıza bizleri ağırladıkları için teşekkür ederiz” notunu düştü.

1-002.jpeg

Çayır, ardından Özkanlar Pazarı, Pazarcılar Derneği, Türkiye Otobüsçüler Federasyonu, İzmir Otobüs Terminali Taksi Durağı, Ümit Mahallesi Muhtarlığı, Ümit Mahallesi, Fincancılar Çarşısı Oda Başkanı ve Fincancılar Çarşısı’na ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerine ilişkin paylaşımda bulunan Çayır, “İlçemizin önemli paydaşları ve kıymetli hemşehrileri ile bir araya gelerek, Bornova'nın geleceği için fikir alışverişinde bulunduk. Bornova'ya dair her bir fikir ve öneri bizim için çok değerli. Yıllardır beklenen hizmeti getirmek için buradayız” dedi.

2-001.jpeg

Başkan Adayı Çayır, Bornova Küçükpark’ta öğrencilerle de bir araya gelerek öğrencilerin sorun ve taleplerini dineldi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan çayır, “Küçükpark'ın değerli esnafları ve en kıymetlilerinden olan üniversite öğrencisi arkadaşlarımızla bir araya gelerek keyifli sohbetler ettik” ifadelerini kullandı.

3.jpeg

Çayır’ın son durağı ise Bornova’nın ekonomisine can veren 2.Sanayi esnafı oldu. Çayır, ziyaretine ilişkin, “Sanayi esnafımızın özverili çalışmaları ve üretkenliği Bornova'nın kalkınması için büyük önem taşıyor. Sanayilerimiz ile yapacağımız iş birlikleri ve sanayicilerimizin emekleri ve katkıları sayesinde Bornova, güçlü bir sanayi merkezine dönüşecek” dedi.

4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.