Başkan adayı Yiğit: Balçova'da öğrenci olmak ayrıcalık olacak!

Başkan adayı Yiğit: Balçova'da öğrenci olmak ayrıcalık olacak!

CHP Balçova adayı Onur Yiğit, Sosyal-İz Gençlik Organizasyonunca düzenlenen 'Genç Başkanlar Buluşuyorlar' etkinliğinde gençlerle bir araya geldi. Gençlik Meydanı'nda soruları yanıtlayan Yiğit, "Balçova’da öğrenci olmak bir ayrıcalık olacak" dedi.

MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova Belediye Başkan adayı Onur Yiğit, Sosyal-İz Gençlik Organizasyonu tarafından düzenlenen 'Genç Başkanlar Buluşuyorlar' etkinliğine katılarak gençlerle buluştu. Sosyal alanların genişletilmesi, eğitim ve istihdam fırsatlarının artırılması, çevre ve iklim kriziyle mücadele gibi konuların tartışıldığı etkinlikte konuşan Yiğit, gençlere projelerinden bahsetti. Buluşmada, gençlerin geleceğe dönük beklentilerini dinleyerek kendisine sorulan soruları da yanıtlayan Yiğit, gençlere seslenerek "Festivallerimiz her yıl düzenli olarak gerçekleşecek. Yeni kent meydanı ve konser alanı yaratacağız. Tematik parklar inşa edeceğiz. Öyle güzel etkinlikler düzenleyeceğiz ki, öğrenciler Balçova'da okumak, Balçova'ya gelmek isteyecek. Birlikte çok eğleneceğiz. Biz; birlikte güzel günler göreceğiz. Balçovamız; eğlencesiyle, sanatıyla, kültürüyle fark yaratacak. Söz veriyorum, Balçova'da öğrenci olmak bir ayrıcalık olacak" mesajını verdi.

gjnhwqxxqaaypto.jpg

Öte yandan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne çok kısa bir süre kalmışken, Balçova sokaklarında gece gündüz demeden, ilçeyi karış karış gezen Yiğit, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Çetin Emeç Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden, sorun ve talepleri dinleyen Başkan adayı Yiğit, "Balçovalı hemşehrilerimin refahı, huzuru, mutluluğu için yorulmadan çalışacağım. Belediye Başkan aday adaylarımızla, meclis üyesi arkadaşlarımızla, ilçemizin dinamikleriyle, kimsenin aklında soru işareti kalmayan, şeffaf belediyecilik anlayışı ile hiç durmadan çalışacağız. Yorulmayacağız, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayana kadar çalışacağız. Hep birlikte bayrağımızı en tepede dalgalandıracağız" dedi.

gjr9m5vxcaaq-mv.jpg

gjr9m5bx0aapkdp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.