Başkan Eşki: Yaşanabilir Bornova'yı birlikte inşa edeceğiz

Başkan Eşki: Yaşanabilir Bornova'yı birlikte inşa edeceğiz

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlarla sohbet eden Eşki, “Yaşanabilir Bornova'yı birlikte inşa edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Bornova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Akkaya’yı ziyaret eden Eşki, “Cuma mesaisine Bornova Esnaf Sanatkarlar Odası’nın değerli Başkanı Mustafa Akkaya abimizle başladık. Bu vesileyle tüm esnafımıza bol kazançlı ve hayırlı işler diliyorum” dedi.

Başkan Eşki, Bornova sokaklarında vatandaşlarla bir araya geldi. Eşki, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bornova'da kaldırımlar yayaların olacak. Kaldırım işgallerinin önüne geçmek için denetimlerimize hız verdik. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz özellikle spotçuların yoğun olarak faaliyet gösterdiği sokaklarda esnafa uyarılarda bulundu, hayırlı işler diledi. Daha yaşanabilir bir Bornova’yı ancak karşılıklı anlayışla inşa edebiliriz” notunu düştü.


Ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) önemli görevlerde bulunan Dilaver Sarayhanoğlu’nu makamında ağırlayan Başkan Eşki, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin mihenk taşlarından olan Dilaver Sarayhanoğlu’nun ziyaretiyle onurlandık. Partimizde ilçe başkanlığı ve il genel meclis üyeliği gibi önemli görevlerde bulunmasının yanısıra sivil toplum kuruluşlarında yaptığı çalışmalarla da örnek olan Sarayhanoğlu’na deneyim ve fikirlerini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyoruz. Değerli büyüklerimiz 'Daha Güçlü Bornova' hedefimizde her zaman ışığımız ve yol göstericimiz olacak” ifadelerini kullandı.

2-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.