Başkan Işık: Aydınlık yarınlar için birlikte mücadele edeceğiz

Başkan Işık: Aydınlık yarınlar için birlikte mücadele edeceğiz

ADD Gaziemir Şube Başkanı Turgay Altınışık ve yönetimi, Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık'ı makamında ziyaret etti. Başkan Işık, ziyarete ilişkin açıklamasında "Ülkemizin aydınlık yarınları için hep birlikte mücadele edeceğiz" mesajını verdi.

MEDYA EGE - Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gaziemir Şube Başkanı Turgay Altınışık ve yönetimi ile belediye çalışanlarının örgütlü oldukları sendikaların yöneticilerini makamında ağırladı.

Başkan Altınışık ve dernek yöneticileri tarafından yapılan ziyarette, ilçe gündemine ilişkin konular ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu. Sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Başkan ışık; Cumhuriyetin, Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucuları olarak nitelendirdiği Atatürkçü Düşünce Derneği Gaziemir Şube Başkanı Turgay Altınışık ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederek, "Ülkemizin aydınlık yarınları için hep birlikte mücadele edeceğiz" mesajını verdi.

glhwgwwxeaa-bzp.jpg

Ayrıca Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) bölge temsilcileri ve Tüm Yerel-Sen İzmir İl temsilcilerini de makamında ağırlayan Başkan Işık, çalışmalara ilişkin bilgilendirmelerde bulunurken, görüşmede sendikal konular konuşuldu. Belediye çalışanlarının örgütlü oldukları sendikaların yöneticilerinin ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduğunu vurgulayan Işık, kendisine ziyarette bulunan Tüm Yerel-Sen İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Ali Balık ile yönetimine, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı ve DİSK Genel İş İzmir 5 No'lu Şube Başkanı Savaş Aras'a ziyaretleri için teşekkür etti.

glhxvnyxaaa9hul.jpg

glhxvmsxcaai4f6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.