Başkan Saygılı'dan mevkidaşı Aslanoğlu'na 'Meşruiyet' yanıtı: Kendi kaset hikâyelerini unutmuş

Başkan Saygılı'dan mevkidaşı Aslanoğlu'na 'Meşruiyet' yanıtı: Kendi kaset hikâyelerini unutmuş

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun 'Meşrutiyet' çıkışına, "Şaibelerinin hesabını tek satır verememiş; Kendi kaset hikâyelerini unutmuş; Konuşuyor… Konuşuyor… " şeklinde yanıt verdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun 'Meşrutiyet' çıkışına yanıt verdi.

Saygılı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi, "CHP; İzmir’e sırtını dayamış; yaşadıklarından hiç ders çıkarmamış; Milletin mesajını her zamanki gibi alamamış! Şaibelerinin hesabını tek satır verememiş; Kendi kaset hikâyelerini unutmuş; Konuşuyor… Konuşuyor… Konuşuyor… Hiç suç bastırmayın! Cumhurbaşkanımıza ve makamına hakaret ettiniz.
Milletin iradesine, tercihine hakaret ettiniz. Alamadığınız her seçimdeki gibi bir kulp peşindesiniz. Saldırganlıkla, yalan dolanla, entrikalar ve pazarlıklarla beslendiğiniz bir CHP klasiğini köpürterek, almayı umduğunuz ama bu kez çok daha büyük hezimete uğrayacağınız 2024 Mart sandığına hazır olun…’’

aslanoglu-ndan-kestelli-ve-yorgancilar-a-tobb-15981873-amp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.