Başkan Selvitopu: Ötekileştirme sürecinden kurtulmamız lazım

Başkan Selvitopu: Ötekileştirme sürecinden kurtulmamız lazım

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Ceylanpınarlılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek, meclis üyeleri Sait Karaaslan, Mehmet Aydoğan ve Ali Bartu'yla birlikte Şanlıurfalılar Federasyonu'nu oluşturan derneklerin yöneticilerini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için destek istedi.

İzmir Ceylanpınarlılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Federasyon Başkanı Abdülkadir Alkan, herkesin vatandaşlık gereğini en iyi şekilde yerine getireceğine inandığını belirterek, seçimin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Başkan Selvitopu konukseverlikleri nedeniyle Alkan ve dernek yöneticilerine teşekkür etti. Ülkeyi 21 yıldır yöneten iktidarın yorulduğunu ve artık dinlenmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Selvitopu,“Bir yönetim değişikliğinin ülkemiz için gerekli olduğuna inanıyoruz. Demokrasinin gereği olarak milletimizin tercihine saygılıyız. Türkiye'nin ağır sorunlarının çözümü için, 2. turda bize ödünç oy verin. Farklı görüşteki siyasi partiler, bu sorunları tespit ettiği ve çözmek istediği için bir araya geldi. Bu ülkeye sevgi, saygı, huzur lazım. Şu ötekileştirme sürecinden kurtulmamız lazım” dedi.

Sözüpek de, bu seçimin aslında bir referandum olduğunu belirterek, daha güzel bir Türkiye hedeflediklerini söyledi.

Ziyarette, Şanlıurfalılar Federasyonu'nu oluşturan sivil toplum örgütlerinden İzmir Ceylanpınarlılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah Kaya, Suruçlular Dernek Başkanı Mustafa Şahin, Karaköprü Dernek Başkanı Hasan Peltek ve dernek üyeleri yer aldı.

urfalilar3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.