Başkan Sengel: Bir babanın küçük kızıyım hala

Başkan Sengel: Bir babanın küçük kızıyım hala

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, babasını makamında ağırladı. Başkan Sengel, "3 yıldan bu yana babacığım ilk defa ziyaretime geldi. Ne yani paylaşmayayım mı?" ifadelerini kullandı.

Medya Ege- Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, en önemli misafirlerinden birini, babası Tüner Ceritoğlu'nu makamında ağırladı. Mazbatayı aldığı gün de dahil olmak üzere babasının ilk ziyaretine geldiğini söyleyen Başkan Sengel, mutluluğunu "Başkan da olsam bir babanın küçük kızıyım nitekim hala..." sözleriyle dile getirdi.

fi-aogixeammqkv.jpg

Başkan Sengel, duygu dolu paylaşımında "Hemen hemen 3 yıl oldu Başkan seçileli… 3 yıldan bu yana (mazbata aldığım gün dahil) babacığım ilk defa ziyaretime geldi. Ne yani paylaşmayayım mı? Başkan da olsam bir babanın küçük kızıyım nitekim hala..." ifadelerine yer verdi.

fi-aogjxiaafvhy.jpg

Başkan Sengel'in sosyal medya paylaşımı vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı, onlarca yorum aldı. Turgut Yalçın isimli bir vatandaş, Başkan Sengel'in paylaşımına "Bir babanın en gururlu günü, küçük kızının sokaklarına koşturduğu ilçenin belediye başkanı olduğu gündür. Ellerinden öpüyoruz Babanızın" yorumunu yaptı. Necla İnci Bayrak isimli bir vatandaş ise "Babanız için ve biz kadınlar için, gurumuzsunuz...Başarılar dilerim başkanım." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.